Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σκουλάς εκνεύρισε όλο τον κόσμο

Ο Σκουλάς εκνεύρισε όλο τον κόσμο
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 - 21:34
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η τακτική του Σκουλά (Θεσσαλίας) στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0, αν προτιμάτε η φιλοσοφία, με την οποία σφύριξε, είναι ανεξήγητη. Αν και διεθνής διαιτητής δεν εφάρμοσε τους κανονισμούς και τα έκανε... μαντάρα, ειδικά στον πειθαρχικό έλεγχο. Ο συγκεκριμένος ρέφερι μέχρι να προηγηθεί ο Ολυμπιακός έπαιζε 100-0 σε βάρος των «ερυθρόλευκων», όμως μετά το 2-0, αυτό έγινε 200-0 %!

Πώς να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος με τέτοιο απίθανο διαιτητή, όπως είναι ο Σκουλάς; Οι φίλαθλοι τον αποδοκίμασαν έντονα, επειδή δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν!

Στο 35' δεν πήγε ούτε στο VAR για να δώσει, άντε να δει αν υπάρχει, πέναλτι υπέρ του Σεμέδο και υπάρχει πιθανότητα στη φάση αυτή να υπάρχει και χέρι του Ρισβάνη, δεν τον κάλεσε ούτε ο Σιδηρόπουλος. Ο Σκουλάς έδειξε την πρώτη κίτρινη σε παίκτη του Ολυμπιακού στο 40', συγκεκριμένα στον Αβραάμ και παρότι η κλωτσιά πήγαινε... σύννεφο από τους παίκτες του Ατρομήτου, ειδικά στον Ποντένσε, έβγαλε την πρώτη κίτρινη στους φιλοξενούμενους στο 61', στον Γαρουφαλιά.

Σα να μην έφτανε που απέβαλε τον Παπαδόπουλο στο 67', ο Ατρόμητος (που κλωτσούσε και δεν έπαιζε ποδόσφαιρο) τελείωσε το ματς με 11 παίκτες. Ειδικά οι Κατράνης , Γούτας έπρεπε να αποβληθούν.

Πώς να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος με τον απαράδεκτο Σκουλά; Πώς να μην εκνευριστούν μέχρι και δεκάχρονα παιδιά που ξέρουν τους κανονισμούς, όμως δεν ισχύει το ίδιο και με τους διαιτητές του Περέιρα. Ξέρουν ή όχι ότι ξεφτιλίζονται;

Τα γράψαμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις αλλά θυμίζουμε για μια ακόμη φορά τα λάθη του Σκουλά:

4': Στον Γούτα, ο οποίος κλώτσησε τη μπάλα,

34': Στον Μανούσο για φάουλ στον Τσιμίκα,

45': Στον Ρισβάνη για μαρκάρισμα στον Τσιμίκα,

52': Ο Γούτας χτύπησε τον Σουντανί στο κεφάλι και ο Σκουλάς δεν έκανε ούτε διακοπή,

58': Άφησε πλεονέκτημα για σπρώξιμο στον Μπουχαλάκη από τον Κατράνη, «γαργάρα» και η κάρτα,

71': Στον Κατράνη, που είδε τελικά κίτρινη 87', έπρεπε να την είχε δει και για το τράβηγμα στον Ποντένσε,

85': Στον Ενσικουλού που πήρε αγκαλιά τον Τσιμίκα,

93': Για να μην δείξει (κι εδώ) στον Κατράνη έδωσε φάουλ σε προηγούμενη παράβαση!

Λάθος του βοηθού Καρσιώτη (Κορίνθου) στο 32', τού ξέφυγε οφσάιντ του Γιακουμάκη σε επίθεση του Ατρόμητου. Σωστά, ο Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής) δεν μέτρησε γκολ του Παπαδόπουλου στο 16'.

Διαβάστε επίσης