Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ζήτησε συγγνώμη στον Ολυμπιακό

Ζήτησε συγγνώμη στον Ολυμπιακό
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 - 12:14

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλων Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, είχε ασχοληθεί, προσφάτως, με τον Ολυμπιακό. Με τον λάθος τρόπο. Ο Κύπριος παράγοντας της ομάδας της Λεμεσού είχε χρησιμοποιήσει μία παντελώς άστοχη ατάκα, στην κόντρα του, με τον ΑΠΟΕΛ, την οποία με επίσημη συγγνώμη του, έσπευσε σήμερα, να πάρει πίσω.

Αναλυτικά η επιστολή, την οποία έστειλε προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τις δυσφημιστικές δηλώσεις του:

Προς Πρόεδρο ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,

Εκφράζω τις ειλικρινείς απολογίες μου για την άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση στην οποία έχω προβεί με δηλώσεις μου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, με τις οποίες προσέβαλα την ένδοξη και μεγάλη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Πρόκειται για μία επιπόλαιη επαναλαμβάνω τοποθέτησή μου, προϊόν της πίεσης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρέθηκα λίγες ώρες μετά το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και τις συνεχείς αντιπαραθέσεις που είχα με τον ομόλογό μου της ομάδας της Λευκωσίας.

Απολογούμαι ειλικρινά σε όλο το οικοδόμημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και στο κάθε μέλος του ξεχωριστά, και εύχομαι να παραμείνουν οι σχέσεις των δυο ομάδων στο καλύτερο επίπεδο και στην ομάδα σας να εκπληρώσει κάθε της στόχο τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Με εκτίμηση,

Φανούριος Κωνσταντίνου

Εκπρ. Τυπ. Απόλλωνα Λεμεσού

Διαβάστε επίσης

Τον… έχει τον ΠΑΟΚ (vid)

Τον… έχει τον ΠΑΟΚ (vid)

Αφού «κατάπιε» την ΑΕΚ, ο Αβραάμ είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο και με τον δικέφαλο του Βορρά. Όπως το έχει κάνει ξανά…