Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέες αναφορές σε Ελ Αραμπί και Σουντανί!

Νέες αναφορές σε Ελ Αραμπί και Σουντανί!
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 - 21:19

Τα επιτεύγματα των Γιουσέφ ΕλΑραμπί και Χιλάλ Σουντανί συνεχίζονται, με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο και οι αναφορές των ΜΜΕ του εξωτερικού για αυτά!

Αμφότεροι, πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του Θρύλου. Και για τον λόγο αυτό, άλλωστε, «κέρδισαν» και μια θέση στις εθνικές ομάδες του Μαρόκο και της Αλγερίας, αντίστοιχα!

Στο Μαρόκο, λοιπόν, έγραψαν χαρακτηριστικά για την ασίστ του Ελ Αραμπί, στο ματς με τον Ατρόμητο: «Ο Ελ Αραμπί έκανε ένα ακόμα δώρο στην ομάδα του...».

Ενώ για τον Σουντανί, που σκόραρε για το 2-0 του Θρύλου επί των Περιστεριωτών, ανέφεραν στην Αλγερία: «Ο Σουντανί γιόρτασε με γκολ την επιστροφή του στην εθνική ομάδα...».

Διαβάστε επίσης

Παγκόσμιος Ολυμπιακός!

Παγκόσμιος Ολυμπιακός!

Ο Θρύλος είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό. Και αυτό αποδεικνύεται και από τις εθνικές ομάδες! Με τους Πειραιώτες να έχουν 13 διεθνείς και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ 12 μαζί...

Ο Σεμέδο και ο Πασιένσα! (pics)

Ο Σεμέδο και ο Πασιένσα! (pics)

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται και πάλι στις προπονήσεις της εθνικής του ομάδας! Η φωτογραφία με τον πρώην «ερυθρόλευκο» επιθετικό...