Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δουλεύει και για το μέλλον

Δουλεύει και για το μέλλον
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 - 11:19

Κοινή πεποίθηση Διοίκησης-Πέδρο Μαρτίνς, στον Ολυμπιακό, είναι ότι ο Σύλλογος οφείλει να επενδύει σε ποδοσφαιριστές, για το μέλλον. Να μην αγοράζει, δηλαδή, μόνο… έτοιμους, ψημένους παίκτες, οι οποίοι θα είναι σε θέση, άμεσα, να… πάρουν τη φανέλα βασικού στο… σπίτι τους. Αλλά και το να επενδύει σε παίκτες με προοπτική, ακόμη και αν εκείνοι δεν είναι έτοιμοι, άμεσα, να βγάλουν από την ενδεκάδα, κάποιον άλλο παίκτη, για να παίξουν εκείνοι.

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο Μάξι Λοβέρα, ο Ουσεϊνού Μπα, ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς, αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα. Ο Μαντί Καμαρά και ο Παπ Σισέ, πιο πριν, το ίδιο. Όλοι τους νεαροί, με μεγάλο ταλέντο και προοπτική εξέλιξης, ικανή να τους φέρει στο Champions League και, εν γένει, στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Φρανσουά Μοδέστο και φυσικά πάνω από όλους, ο κ. Μαρινάκης, δεν στέκονται μόνο στο τώρα, αλλά δουλεύουν, πάντοτε, με γνώμονα και το «αύριο». Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με αυτή την τακτική και στο, άμεσο, μέλλον.

Διαβάστε επίσης

«Βιονικοί»

«Βιονικοί»

Μία λέξη. Πολλά… λεπτά συμμετοχής. Τρείς ποδοσφαιριστές. Ο Γκιλιέρμε, ο Ομάρ, ο Ποντένσε!