Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεταγραφή μόνο «αν και εφόσον»…

Μεταγραφή μόνο «αν και εφόσον»…
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 - 13:07

Ποτέ δεν ξέρεις, με τον Ολυμπιακό… Η ομάδα του Πειραιά κινείται διαρκώς στο μεταγραφικό «παζάρι» και ποτέ δεν αποκλείεται το να κάνει μεταγραφή. Ωστόσο, στην παρούσα φάση μοιάζει δύσκολο η Διοίκηση, σε συνεννόηση με τον Πέδρο Μαρτίνς, πάντοτε, να προχωρήσουν σε προσθήκη ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστών, στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Οι λόγοι είναι περισσότεροι του ενός. Αφενός, το πλούσιο και γεμάτο ρόστερ της ομάδας. Υπάρχουν παίκτες ποιοτικοί, περισσότεροι από έναν, για κάθε θέση, γεγονός το οποίο, από μόνο του, θα έπρεπε να… φτάνει. Ωστόσο, καμία ομάδα δεν λέει όχι σε μία καλή ευκαιρία, αν αυτή παρουσιαστεί. Για αυτό τον λόγο και μόνο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν πάντοτε ανοικτές τις «κεραίες» τους.

Αφετέρου, το πλούσιο ρόστερ αυτό, το οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του, πρέπει να αξιοποιηθεί, στο έπακρο. Υπάρχουν σκέψεις για δανεισμό παίκτη (ή παικτών), τον Ιανουάριο, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να πάρουν επίσημα παιχνίδια, στα πόδια τους και να εμφανιστούν καλύτεροι, στο μέλλον, αλλά και πιο… ψημένοι και έτοιμοι, για το κορυφαίο επίπεδο, αυτό του Ολυμπιακού. Τέτοιες περιπτώσεις, στο παρελθόν, ήταν του Σισέ, του Μαντί Καμαρά, του Ραντζέλοβιτς. Αλλά και τώρα, ο Ανδρούτσος, ο Φοντέ Καμαρά, κάνουν το… αγροτικό τους εκτός Ρέντη, για να βρεθούν σε αυτό πιο έτοιμοι. Πρέπει, λοιπόν, το πλούσιο ρόστερ αυτό, να αξιοποιηθεί, στο έπακρο, προτού γίνει νέα συζήτηση, για μεταγραφές, τον Ιανουάριο.

Τέλος, σημαντικό θέμα αποτελούν οι επικείμενες επιστροφές παικτών, στη δράση. Όπως του Λάζαρου, αλλά και του Σισέ. Αμφότεροι θα δώσουν σπουδαίες λύσεις, σε επίθεση και άμυνα, αντίστοιχα και έτσι θα πρέπει και εκείνοι να μπουν, σιγά-σιγά στο «κάδρο», προτού γίνει κουβέντα για προσθήκη νέων παικτών, έξω από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, μπορεί να ανατραπούν, αν και εφόσον υπάρξει πώληση παίκτη, τον Ιανουάριο. Πράγμα το οποίο, στην παρούσα φάση, δεν φαίνεται εύκολο, αφού ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να… ξεπουλάει, βιαστικά και απερίσκεπτα. Έχει φτιάξει όνομα στη μεταγραφική πιάτσα, η αξία των παικτών του διαρκώς ανεβαίνει και έτσι μοιάζει δύσκολο, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, το να αφήσει να του… φύγουν «έτσι» ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης