Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ό,τι και να κάνουν ο Θρύλος στην κορυφή!

Ό,τι και να κάνουν ο Θρύλος στην κορυφή!
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 - 22:48

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ήδη τη φετινή σεζόν ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάτι το οποίο ίσχυε ωστόσο κατά γενική ομολογία και την περυσινή σεζόν, χωρίς όμως να φέρει και τον τίτλο για τους «ερυθρόλευκους», με την «εξυγίανση» να παίζει το δικό της ρόλο σε αυτό.

Ωστόσο, τη φετινή σεζόν οι Πειραιώτες δείχνουν αποφασισμένοι να υπερνικήσουν κάθε εμπόδιο και να πανηγυρίσουν το 45ο πρωτάθλημα της ιστορία τους κόντρα σε όλους και σε όλα.

Η αποφασιστικότητα και το πάθος του Θρύλου αποτυπώνεται και από το βαθμολογικό πίνακα μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μόνος πρώτος με 26 βαθμούς, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 24 και η ΑΕΚ στους 17.

Την περυσινή σεζόν στο ίδιο διάστημα στο πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονταν στο -6 από την κορυφή… Με τον ΠΑΟΚ να είχε 26 και τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ 20. Διαφορά, η οποία δεν αποτύπωνε σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα, όμως, επαναλαμβάνουμε ότι η «εξυγίανση», αλλά και η αναποτελεσματικότητα των «ερυθρόλευκων» είχαν συμβάλλει σε αυτή.

Όμως, φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει το πόσο πολύ θέλει να επιστρέψει στο θρόνο του και ότι και να κάνουν, εκείνος παραμένει στην κορυφή.

Ο Θρύλος προσπαθεί να πάρει ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα τη φετινή σεζόν, κόντρα σε όλους και σε όλα, με το πάθος για να τα καταφέρει να ξεχειλίζει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Διαβάστε επίσης

Από την αμφισβήτηση στην αποθέωση!

Από την αμφισβήτηση στην αποθέωση!

Οι Μπουχαλάκης και Τσιμίκας δούλεψαν σκληρά και έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις τη φετινή σεζόν.