Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρειάζεται μέγα πάθος μέχρι το τέλος!

Χρειάζεται μέγα πάθος μέχρι το τέλος!
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 - 17:55

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών.

Μια πρώτη θέση που έχει ιδιαίτερη αξία για τους «ερυθρόλευκους», δεδομένων των συνθηκών, με την «εξυγίανση» να κάνει ό,τι μπορεί για να τον σταματήσει, αλλά και να ευνοήσει τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πολύ καλά τις συνθήκες που υφίστανται, ωστόσο, έχουν τονίσει αλλά το δείχνουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι αποφασισμένοι τη φετινή σεζόν να υπερνικήσουν κάθε εμπόδιο, επιστρέφοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για να το καταφέρουν θα πρέπει, όμως, να δώσουν ό,τι έχουν κάθε αγωνιστική. Χρειάζεται μέγα πάθος και απόλυτη συγκέντρωση μέχρι το τέλος, στοιχεία τα οποία αν έχουν οι «ερυθρόλευκοι» θα πετύχουν τους στόχους τους… Ό,τι και να κάνουν.

Φυσικά, η πρώτη θέση δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση στην ομάδα, αλλά και προκαλεί… φόβο στους αντιπάλους του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να διατηρήσει την ομάδα του μόνη πρώτη μέχρι το φινάλε, προετοιμάζοντας τους παίκτες του να είναι πανέτοιμοι σε κάθε παιχνίδι.

Γι’ αυτό τον λόγο οι Πειραιώτες μετά το τριήμερο ρεπό τους θα επικεντρωθούν αποκλειστικά και μόνο στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να πάνε με καλή ψυχολογία στα μεγάλα ματς με ΠΑΟΚ και Τότεναμ που θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε επίσης

Το «εργαλείο» Σουντανί!

Το «εργαλείο» Σουντανί!

Ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού σκοράρει μία φορά ανά τέσσερις τελικές προσπάθειες και 106 αγωνιστικά λεπτά! Και, πλέον, «κυνηγάει», το πρώτο του γκολ σε ντέρμπι...

Άρχισε ξανά προπονήσεις ο Σισέ

Άρχισε ξανά προπονήσεις ο Σισέ

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Ρέντη και δείχνει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.