Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διέλυσαν την Εθνική και... καμαρώνουν

Διέλυσαν την Εθνική και... καμαρώνουν
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 - 13:38

Μεγάλες χαρές για την... εξυγίανση, από το Ερεβάν της Αρμενίας, όπου σήμερα (7 μ.μ.) η Εθνική αντιμετωπίζει την εθνική ομάδα της χώρας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αποκλείστηκε από την τελική φάση του Euro 2020, κατρακύλησε στη θέση νούμερο 66 της κατάταξη της FIFA, όμως οι παραγοντάρες της ομοσπονδίας βρήκαν νέο... αφήγημα ότι τάχα η Εθνική θα προκριθεί στο Μουντιάλ, άσχετα αν τότε δεν θα είναι στη διοίκηση της ΕΠΟ!

Είναι αμφίβολο αν θα υπάρχει και ΕΠΟ, δεδομένου ότι βρίσκεται στα πρόθυρα οικονομικού κραχ. Μπορεί, επειδή δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, να ανέβαλαν τα σεμινάρια των διαιτητών, όμως αυτό δεν τους χάλασε το κέφι και έκαναν... ταξιδάκι αναψυχής στο Ερεβάν της Αρμενίας.

Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος πλαισιώνεται από τα μέλη του ΔΣ Κώστα Βρακά και Τάκη Παπαχρήστου που είναι και πρόεδροι της ΕΠΣ Ηπείρου και Αιτ/νιας, αντίστοιχα. Αυτοί οι τρεις, με τις αποφάσεις τους (σ.σ. οι Βρακάς, Παπαχρήστος είναι στην Τεχνική Επιτροπή και αποφασίζουν για την Εθνική) «βύθισαν» την Εθνική που έχασε στο ΟΑΚΑ από την Αρμενία. Επίσης, στη φωτογραφία ποζάρουν ο πρόεδρος της Ενωσης Superleague 2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, όπως και οι πρόεδροι της ΕΠΣ Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, της ΕΠΣ Θράκης Δαμιανός Γαβριηλίδης, της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριος Ντόκας και της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Σισέ

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Σισέ

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα στο Ρέντη.

«Πανηγυρίζουμε μαζί σου» (pic)

«Πανηγυρίζουμε μαζί σου» (pic)

Η στήριξη του Κώστα Καραπαπά στον Χιλάλ Σουντανί για την επιστροφή του στην εθνική Αλγερίας αλλά και για το τέρμα που πέτυχε.

«Συγχαρητήρια Χιλάλ»  (pic)

«Συγχαρητήρια Χιλάλ» (pic)

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Σουντανί για το τέρμα που πέτυχε με την εθνική Αλγερίας.