Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρυσές… «ρεζέρβες»

Χρυσές… «ρεζέρβες»
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 10:16

Ο Ολυμπιακός είναι, κατά γενική ομολογία, η καλύτερη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Αναγκασμένη να ξεπερνά εμπόδια, κάθε Σαββατοκύριακο, στη Super League 1, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει σκληρά και γίνεται, κάθε εβδομάδα, καλύτερη. Σε αυτή την ομάδα, λοιπόν, υπάρχει ένας βασικός κορμός ποδοσφαιριστών και πίσω από αυτούς, υπάρχει, επί της ουσίας, μία… δεύτερη ομάδα, η οποία… ζαλίζει.

Για πάμε, να θυμηθούμε ποιοι βρίσκονται ακριβώς πίσω από τους λεγόμενους «βασικούς», του Ολυμπιακού… Μπόμπι Αλέν στο τέρμα, Τοροσίδης, Κούτρης, Γκασπάρ, Αβραάμ, Σισέ, Μπα, Μάρκοβιτς στην άμυνα… Μπενζιά, Καμαρά (παίζουν περισσότερο φέτος ο Μπουχαλάκης με τον Γκιλιέρμε), Λοβέρα, Λάζαρος (πλέον μετράει κανονικά ως λύση, αφού επανέρχεται στη δράση και σταδιακά θα παίρνει χρόνο συμμετοχής), Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο (αν υπολογίσει κανείς ως «βασικό» σέντερ φορ τον Ελ Αραμπί)… Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, βέβαια, τους Ντουρμισάι και Κάιπερς, οι οποίοι βρίσκονται μακριά από το Ρέντη.

Γίνεται σαφές πως οι παίκτες αυτοί μπορούν, εύκολα, να συνθέσουν μία πρωτοκλασάτη ομάδα Super League 1, η οποία θα μπορούσε να κοντράρει, για… πλάκα, τους «μεγάλους», στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος! Τα παραπάνω ονόματα αναφέρονται ενδεικτικά και βάσει συμμετοχών, έως τώρα, στη βασική ενδεκάδα. Γίνεται σαφές ότι οποιοσδήποτε από αυτούς τους παίκτες, μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να πάρει φανέλα βασικού, όπως ο Μπα στο Πλζεν (μπήκε πολύ νωρίς αντί του Αβραάμ και ήταν καλός), ή ο Ραντζέλοβιτς στο Μόναχο! Και αυτό, λέει ακόμη περισσότερα…

Διαβάστε επίσης

Ώρα για δουλειά! (pic)

Ώρα για δουλειά! (pic)

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο Ρέντη δουλεύουν σκληρά, για να εκμεταλλευτούν τη διακοπή.

Ισονομία, ειδάλλως… «αντίο»

Ισονομία, ειδάλλως… «αντίο»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με επιστολή της προς την Πολιτεία, ζητά παρέμβαση για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εξετάζοντας, παράλληλα, το ενδεχόμενο αποχώρησης!

Βασικός ξανά ο Μεριά, έπαιξε ο Ελ Αραμπί!

Βασικός ξανά ο Μεριά, έπαιξε ο Ελ Αραμπί!

Επέστρεψε και… τυπικά στην εθνική Μαρόκου ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στην Μαυριτανία! Στην ενδεκάδα της Τυνησίας, όπως πάντα, ο Μεριά…