Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δοκιμές, τσεκάρισμα, «ξεμούδιασμα»

Δοκιμές, τσεκάρισμα, «ξεμούδιασμα»
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 14:05

Η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αγωνίστηκαν, το επίπεδο του «δεσίματός» τους, αλλά και η διάθεσή τους, απέναντι στην ομάδα Νέων, μπήκαν στο «μικροσκόπιο» του Πέδρο Μαρτίνς, στο σημερινό οικογενειακό δίτερμα, το οποίο έλαβε χώρα στο Ρέντη, το πρωί του Σαββάτου.

Για την πρώτη ομάδα έπαιξαν οι Αλέν (41′ Καραργύρης), Τοροσίδης, Μπα, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Ξενιτίδης, Μπενζιά, Λοβέρα, Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο.

Για την ομάδα Νέων έπαιξαν οι Τζολάκης (41′ Αλέν), Τσάβος, Μποσκουίδης, Ασλανίδης, Νικόλης, Νεοφυτίδης, Μπέλιτς, Μαρίνος, Τσέλιος, Κατσαβάκης, Βοΐλης, καθώς και οι Πάστρας, Γεωργακόπουλος, Ντότης, Σαπουντζής, Σταμούλης, Αρσενίδης, Ντουμάνης.

Για την ιστορία, το φιλικό δίτερμα έληξε με σκορ 3-0 υπέρ των «μεγάλων», χάρη σε γκολ των Μπρούνο (2) και Μπενζιά. Η διάρκεια του ματς ήταν 80 λεπτά.

Διαβάστε επίσης

Η διαιτησία, το VAR, οι επιλεκτικές διώξεις…

Η διαιτησία, το VAR, οι επιλεκτικές διώξεις…

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν στέκεται, με την επιστολή της στην Πολιτεία, μόνο στα πεπραγμένα της ΕΠΟ, αλλά και στη… λαίλαπα της διαιτησίας, το VAR, το… κυνηγητό εις βάρος παραγόντων της.

Ισονομία, ειδάλλως… «αντίο»

Ισονομία, ειδάλλως… «αντίο»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με επιστολή της προς την Πολιτεία, ζητά παρέμβαση για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εξετάζοντας, παράλληλα, το ενδεχόμενο αποχώρησης!