Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δρομολογείται συνάντηση Ολυμπιακού με Αυγενάκη

Δρομολογείται συνάντηση Ολυμπιακού με Αυγενάκη
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 16:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πρόσω ολοταχώς για να φύγει η «σαπίλα» από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις ενέργειές του με την επιστολή-καταπέλτης στον Αυγενάκη με την οποία καταγγέλλει τη διαφθορά και τα δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Από το Υφυπουργείο επιβεβαίωσαν ότι παρέλαβαν την πολυσέλιδη επιστολή, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, με την οποία η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέτει «σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν», όπως αναφέρουν. Επίσης, προαναγγέλλουν ότι θα γίνει συνάντηση του Αυγενάκη με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού:

«Επιβεβαιώνουμε ότι παραλάβαμε πολυσέλιδη επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, η οποία θέτει "σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν".

Αιτείται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να δεχθεί τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, "όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα ανωτέρως λεπτομερώς σας παραθέσαμε".

Η συνάντηση θα διεξαχθεί μετά την επιστροφή του Υφυπουργού Αθλητισμού από το Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα».

Διαβάστε επίσης

«Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε δυνατές, ανθρώπινες στιγμές» (pics)

«Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε δυνατές, ανθρώπινες στιγμές» (pics)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκης με μήνυμά του τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, αναφερόμενος στην ξεχωριστή βράβευση στον Παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Αμπατζή.