Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιδιαιτέρως βολικό το «φωνάζουν ενόψει του ντέρμπι»

Ιδιαιτέρως βολικό το «φωνάζουν ενόψει του ντέρμπι»
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 15:27

Ο Ολυμπιακός «μάχεται» την τρέχουσα κατάσταση… εξυγιαντικής κατηφόρας, η οποία βασιλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από τότε που εκείνη εμφανίστηκε. Δεν… ξύπνησαν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός το Σάββατο, 16/11/2019 και είπαν «σήμερα θα αρχίσουμε να φωνάζουμε για τη διαιτησία, την ΕΠΟ και τα όσα συμβαίνουν εκεί, την ΚΕΔ και τα όσα συμβαίνουν εκεί, τη FIFA, την UEFA, τον Βίτορ Μέλο Περέιρα» και πάει λέγοντας… Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει τις καταστάσεις στην ΕΠΟ από τότε που άρχισαν να υφίστανται. Καταγγέλλει τις διεργασίες και τα… «μαγειρεία» στην ΚΕΔ, από τότε που άρχισαν να υφίστανται.

Καταγγέλλει τους «δικούς μας ανθρώπους» από τότε που τους αποδόθηκε το… προσωνύμιο. Καταγγέλλει την κακοδιαχείριση της υπόθεσης VAR, πριν το VAR αρχίσει καλά-καλά να δουλεύει (και να γυρίζει τον διαιτητή τρεις-τέσσερις φάσεις πίσω, έως ότου βρεθεί παράβαση του Ολυμπιακού, για να ακυρωθεί ένα γκολ…). Καταγγέλλει τους «επιλεκτικούς» ορισμούς, την… «εργολαβία» διαιτητών σε ματς συγκεκριμένων ομάδων, την ατιμωρησία διαιτητών που κάνουν λάθη, επαναλαμβανόμενα… Από τότε που άρχισαν να συμβαίνουν…

Καλό και βολικό, λοιπόν, το «ο Ολυμπιακός φωνάζει ξαφνικά γιατί πλησιάζει το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ», αλλά… φευ. Εις μάτην.

Τρία σημεία, αρκούν:

1) Με 53 νίκες του Ολυμπιακού, έναντι 12 του ΠΑΟΚ, με τον Ολυμπιακό γηπεδούχο (44-10 μόνο στο πρωτάθλημα), κανένα ντέρμπι δεν υπάρχει, την 1η Δεκέμβρη, αφού τα μεγέθη δεν είναι συγκρίσιμα.

2) Με 44 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, έναντι 3 του ΠΑΟΚ, κανένα ντέρμπι δεν υπάρχει την 1η Δεκέμβρη, αφού τα μεγέθη δεν είναι συγκρίσιμα.

3) Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προαναγγείλει τις σκέψεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, για αποστασιοποίηση από το ελληνικό πρωτάθλημα και την… εξυγίανση αυτού, από τις 18 Σεπτεμβρίου και τη σπουδαία ισοπαλία με την Τότεναμ, στο Καραϊσκάκη. Τότε δεν υπήρχε κανένα ματς με τον ΠΑΟΚ (είπαμε, ντέρμπι δεν είναι) στον ορίζοντα…

Τα παραπάνω, λοιπόν, δεν δικαιολογούν το… επιχείρημα του ΠΑΟΚ και του συν αυτών «μηχανισμού», για… το timing της αντίδρασης του Ολυμπιακού, «ενόψει της 1ης Δεκέμβρη». Αλλά είπαμε: Είναι βολικό...

Διαβάστε επίσης

Πετούν «φωτιές» οι φορ του Θρύλου!

Πετούν «φωτιές» οι φορ του Θρύλου!

Ελ Αραμπί, Σουντανί και Γκερέρο έχουν συμμετοχή σε περισσότερα από τα μισά γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν.