Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση» (pic)

Μαρτίνς: «Συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση» (pic)
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 19:41

Η Πορτογαλία επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του Λουξεμβούργου και «κλείδωσε» με αυτό τον τρόπο και μαθηματικά την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2020.

Ο Πέδρο Μαρτίνς με ανάρτησή του στα social media θέλησε να δώσει συγχαρητήρια σε όλους στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα για μία ακόμη πρόκριση σε μία πολύ μεγάλη διοργάνωση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι τώρα χρειάζεται από όλους ακόμη μεγαλύτερη δουλειά, ώστε η Πορτογαλία να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Υπενθυμίζουμε, ότι στην εθνική Πορτογαλίας βρίσκονται οι Ζοσέ Σα, Ντανιέλ Ποντένσε και Ρούμπεν Σεμέδο, οι οποίοι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής και στο ματς με το Λουκεμβούργο.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Θέλω να σας συγχαρώ όλους για την πρόκριση σε μία ακόμη πολύ μεγάλη και σημαντική διοργάνωση. Τώρα δουλειά για να προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Quero dar os parabéns a todos por terem conquistado mais um apuramento para uma grande competição. Agora resta trabalhar para tentar revalidar o título. ???????????? #Portugal #TodosPortugal #Euro2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Martins (@coachpmartins) στις

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός ζήτησε συνάντηση από τον Αυγενάκη!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε συνάντηση από τον Αυγενάκη!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης δέχτηκε την επιθυμία των ανθρώπων των Πειραιωτών για συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για ενδιαφέρον του Υφυπουργού.

Ο Ολυμπιακός «ξεγύμνωσε» την ΕΠΟ!

Ο Ολυμπιακός «ξεγύμνωσε» την ΕΠΟ!

Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αναφέρθηκαν αναλυτικά στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται η ΕΠΟ, κάνοντας ειδική μνεία στην πλήρη αδιαφάνεια της, στην οικονομική της κατάρρευση, στα συμφέροντα που εξυπηρετεί και στις πολύ αυξημένες προσλήψεις…

«Ερυθρόλευκο» και το Λονδίνο! (pic)

«Ερυθρόλευκο» και το Λονδίνο! (pic)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να βγάζουν φωτογραφίες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, επιβεβαιώνοντας ότι παντού είναι Θρύλος!