Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε συνάντηση από τον Αυγενάκη!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε συνάντηση από τον Αυγενάκη!
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 19:55

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δοθεί ένα τέλος στην «εξυγίανση» που υφίσταται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προς αυτή την κατεύθυνση έστειλε επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, καταγράφοντας όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, με την οικονομική κατάρρευση της ΕΠΟ, τις διαιτησίες «εξυγίανσης» και πολλά ακόμη...

Στο τέλος της εν λόγω επιστολής οι Πειραιώτες ζήτησαν από τον Υφυπουργό να δεχθεί εκπροσώπους της ομάδας στο γραφείο του, ώστε να συζητηθούν όλα όσα αναφέρονται στην επιστολή τους, με στόχο να γίνει μία πραγματική κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια, ο Αυγενάκης διέρρευσε ότι θα γίνει αυτή η συνάντηση, δεχόμενος την επιθυμία των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Κάτι το οποίο «ξεγυμνώνει» για μία ακόμη φορά τους… αντικειμενικούς, οι οποίοι «ταράχτηκαν» με την επιστολή των Πειραιωτών και προσπάθησαν μεταξύ άλλων να τονίσουν δήθεν υπερβάλλον ενδιαφέρον του Υφυπουργού. Κάτι το οποίο ανέφεραν και άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, αυτό δεν υφίσταται, με τον Ολυμπιακό να ζητάει από τον Υφυπουργό Αθλητισμού συνάντηση για να συζητηθούν πολλά και σοβαρά θέματα, με τον Αυγενάκη να κρίνει ότι μία τέτοια συνάντηση θα έχει θετικά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση των όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν στην επιστολή τους ότι επιθυμούν να ενημερώσουν στη συγκεκριμένη συνάντηση τον Υφυπουργό Αθλητισμού για όλα τα θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, με σκοπό την λήψη μέτρων, προκειμένου να ανασάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο από τα κυκλώματα παρανομίας, βίας και οργανωμένης διαφθοράς και να τεθεί ένας φραγμός στην επαπειλούμενη διάλυση του.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός «ξεγύμνωσε» την ΕΠΟ!

Ο Ολυμπιακός «ξεγύμνωσε» την ΕΠΟ!

Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αναφέρθηκαν αναλυτικά στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται η ΕΠΟ, κάνοντας ειδική μνεία στην πλήρη αδιαφάνεια της, στην οικονομική της κατάρρευση, στα συμφέροντα που εξυπηρετεί και στις πολύ αυξημένες προσλήψεις…

«Μπράβο λιοντάρια» (pic)

«Μπράβο λιοντάρια» (pic)

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά προς τους Ρούμπεν Σεμέδο, Ζοσέ Σα και Ντανιέλ Ποντένσε για την πρόκριση της Πορτογαλίας στο Euro2020.

«Ερυθρόλευκο» και το Λονδίνο! (pic)

«Ερυθρόλευκο» και το Λονδίνο! (pic)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να βγάζουν φωτογραφίες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, επιβεβαιώνοντας ότι παντού είναι Θρύλος!