Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπράβο λιοντάρια» (pic)

«Μπράβο λιοντάρια» (pic)
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 21:04

Η Πορτογαλία επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του Λουξεμβούργου και «κλείδωσε» με αυτό τον τρόπο και μαθηματικά την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2020.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου αγωνίζονται τρεις παίκτες του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα οι Σοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο και Ντανέιλ Ποντένσε.

Έτσι ο Κώστας Καραπαπάς θέλησε να στείλει τα δικά του συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους» μέσα από ένα ποστάρισμα στα social media.

Δείτε την ανάρτηση του αντιπρόεδρου του Ολυμπιακού:

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός «ξεγύμνωσε» την ΕΠΟ!

Ο Ολυμπιακός «ξεγύμνωσε» την ΕΠΟ!

Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αναφέρθηκαν αναλυτικά στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται η ΕΠΟ, κάνοντας ειδική μνεία στην πλήρη αδιαφάνεια της, στην οικονομική της κατάρρευση, στα συμφέροντα που εξυπηρετεί και στις πολύ αυξημένες προσλήψεις…

Ο Ολυμπιακός ζήτησε συνάντηση από τον Αυγενάκη!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε συνάντηση από τον Αυγενάκη!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης δέχτηκε την επιθυμία των ανθρώπων των Πειραιωτών για συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για ενδιαφέρον του Υφυπουργού.