Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φτιάξτε ομάδα να νικάτε και τη διαιτησία»… Έφτιαξε!

«Φτιάξτε ομάδα να νικάτε και τη διαιτησία»… Έφτιαξε!
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 11:28

Ο Βάιος Μπαλάφας καταγράφει ΕΔΩ ένα… μικρό μέρος όσων γίνονται, κάθε αγωνιστική, από τη διαιτησία, υπέρ του ΠΑΟΚ και εις βάρος του Ολυμπιακού. Φάσεις… εξόφθαλμες, κραυγαλέες. Ακυρωθέντα γκολ, κάρτες οι οποίες… χαρίζονται (κίτρινες, αλλά και αποβολές), οφσάιντ ανύπαρκτα, εις βάρος του Ολυμπιακού. Από την άλλη, πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, όπου υπάρχει… ανάγκη, τράβηγμα των καθυστερήσεων, κατά το δοκούν… Επιλεκτική χρήση του VAR, εις βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ των άλλων… Η λίστα είναι πραγματικά… ατελείωτη. Και βρισκόμαστε ακόμη στη 10η αγωνιστική!

Και… τι έχουν καταφέρει οι… δήθεν «εξυγιαντές» και το «σύστημα» που πολεμά τον Ολυμπιακό; Μόνο το να… εκτίθενται! Ο Θρύλος είναι πρώτος, κόντρα ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΣΕ ΟΛΑ! Με την καλύτερη ομάδα, έχοντας δέσει την άμυνά του και έχοντας γίνει αποτελεσματικός στην επίθεση, μπαίνει και παίζει, κάθε αγωνιστική την μπάλα του. Στα ματς, κατά τα οποία η εικόνα του δεν είναι για… 10, αλλά για 7, ή 8, είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ. Βάζει τα γκολ που θέλει, νικάει. Κόντρα σε όλα τα τεχνάσματα και τα «χειρουργεία» τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε αγωνιστική, είτε παίζει μέσα στο Καραϊσκάκη, είτε μακριά από αυτό.

Ο Ολυμπιακός ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Κόντρα στις ειρωνείες των «απέναντι» οι οποίοι θέλησαν να στρέψουν εναντίον του Ολυμπιακού τα λόγια του ηγέτη του, κ. Μαρινάκη, σε μία εποχή κατά την οποία οι αντίπαλοι… παρέπαιαν αγωνιστικά, ο Θρύλος ξόδεψε χρήματα, πολλά χρήματα και έφερε παικταράδες! Από το τέρμα, μέχρι την επίθεση! Έχει τον -κατά γενική ομολογία- καλύτερο και πιο σοβαρό προπονητή, στον πάγκο του, ο οποίος δουλεύει σταθερά από πέρυσι και διαρκώς παρουσιάζει καλύτερη και πιο δεμένη την ομάδα. Και κόντρα σε όλους και σε όλα, νικάει και τη διαιτησία!

Και είναι πρώτος! Και από εκεί, από την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, καταγγέλλει το «σύστημα». Όχι… κραυγάζοντας ανούσια, στα ΜΜΕ, στα sites, στα κανάλια. Αλλά με στοιχεία, επίσημα, στην Πολιτεία. Εκεί όπου πρέπει να πάει. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει τις εντυπώσεις, όπως τόσα χρόνια οι… απέναντι. Ο Ολυμπιακός δεν φτιάχνει… κατασκευασμένες συνομωσίες και δεν κάνει… επικοινωνιακό πόλεμο. Πηγαίνει κατευθείαν στην ουσία. Γι’ αυτό και από το Σάββατο (ειδικότερα) και έπειτα, όλο το σύστημα είναι… στα κάγκελα!

Διαβάστε επίσης

Δεν κάνει βήμα πίσω!

Δεν κάνει βήμα πίσω!

Ο Ολυμπιακός δεν υποχωρεί, στην προσπάθειά του να «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο.