Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτίλα της ΕΠΟ το άδειο ΟΑΚΑ

Ξεφτίλα της ΕΠΟ το άδειο ΟΑΚΑ
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 22:24

Ξεφτίλα μετά... μουσικής για την ΕΠΟ! Οι κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου η Εθνική υποδέχεται την αντίστοιχη της Φινλανδίας, γεμίζουν θλίψη σε όσους αγαπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι δεν είναι 1.000-1.500 άτομα!

Η θλίψη γίνεται μεγαλύτερη αν αναλογιστούμε ότι δίπλα, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, έχει περισσότερο κόσμο. Ο λόγος είναι η συναυλία του ροκ σταρ Μπράιαν Ανταμς.

Εκεί κατάντησε η ΕΠΟ την Εθνική. Αντί κάθε φορά που παίζει να έχουμε γιορτή, στο Ολυμπιακό Στάδιο πάνε φίλαθλοι που είναι μετρημένοι στα δάκτυλα. Στο ματς με την Φινλανδία η Εθνική θα έπρεπε να πανηγυρίζει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2020, καθώς μετείχε σε έναν εύκολο όμιλο (σ.σ. τελευταίο ματς) με αντίπαλες τις Ιταλία, Φινλανδία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Αρμενία, Λιχτενστάιν, όμως «κατάφερε» να χάσει από την Αρμενία και στην ίδια έδρα να φέρει ισοπαλία με τον Λιχτενστάιν.

Κι όμως, στην ΕΠΟ το θράσος περισσεύει. Είναι πολύ φρέσκια η φωτογραφία από το Ερεβάν της Αρμενίας με τα χαμόγελα παραγόντων της και του Γραμμένου να... ξεχωρίζει, αν και η Εθνική δεν γινόταν να πάει χειρότερα στον όμιλό της.

Αντί να κάνουν προσπάθεια για να μαζέψουν κόσμο στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην ΕΠΟ το... γλεντάνε με ταξιδάκια. Αυτή είναι η... εξυγίανση!

Διαβάστε επίσης