Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν υπάρχει άλλος παίκτης σαν τον Λοβέρα!»

«Δεν υπάρχει άλλος παίκτης σαν τον Λοβέρα!»
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 23:50

Όλο και περισσότερο «μπαίνει» στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής 200 λεπτά με την φανέλα του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Champions League.

Ο Λοβέρα δεν έχει «πιάσει» ακόμα τα γνωστά του στάνταρ, όμως άπαντες γνωρίζουν πως είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ μέλλον! Ένας παίκτης που θα προσφέρει πολλά στην συνέχεια, στον Θρύλο...

Στο ταλέντο του, μάλιστα, στάθηκε και ο πρώην προπονητής του στην Ροζάριο Σεντράλ, Ντιέγκο Κόκα. Σε συνέντευξη του στην Αργεντινή, υπογράμμισε:

«Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει στον πάγκο ένας παίκτης με τα δικά του χαρακτηριστικά. Ο Λοβέρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που με μια κίνηση του, μπορεί να αλλάξει την ροή ενός παιχνιδιού, κάνοντας την ζωή σου ευκολότερη. Κάναμε πολύ καλή και σημαντική δουλειά μαζί του και είναι κάτι που με ευχαριστεί...

Μια φορά που μιλήσαμε μου είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος στην Ροσάριο Σεντράλ, διότι γνώριζε πως θα τον βοηθήσει να ωριμάσει ποδοσφαιρικά.

Είναι ένας παίκτης που είχε πολλές ευθύνες στην ομάδα και πάντα τις αναλάμβανε. Για αυτό τον λόγο, ήταν σίγουρος ότι θα του πήγαιναν καλά τα πράγματα με την ομάδα και το γεγονός αυτό, θα ευνοούσε και τον σύλλογο...».

Διαβάστε επίσης