Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανησυχία για Γκιλιέρμε, έχει λύσεις

Ανησυχία για Γκιλιέρμε, έχει λύσεις
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 - 09:32

Δυσαναπλήρωτο φαντάζει το κενό, το οποίο αφήνει ο Γκιλιέρμε, σε περίπτωση κατά την οποία απουσιάσει, από τα ματς με την Τότεναμ και τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι λειτουργεί υποδειγματικά, όταν στη μεσαία γραμμή του έχει τον εξαιρετικό Βραζιλιάνο, ο οποίος «λύνει και δένει» το παιχνίδι της ομάδας.

Η συμμετοχή του Γκιλιέρμε στα δύο κρίσιμα αυτά παιχνίδια (εκείνη κόντρα στον Πανιώνιο το Σάββατο φαντάζει, τουλάχιστον, απίθανη) αναμένεται να κριθεί τις προσεχείς ημέρες, οπότε ο κεντρικός χαφ των Πειραιωτών θα έχει κάνει ορισμένες θεραπείες και θα διαφαίνεται καλύτερα η πορεία της αποθεραπείας του.

Η ανησυχία είναι εύλογη, στο «στρατόπεδο» του Ρέντη, αφού ο Γκιλιέρμε είναι «ακρογωνιαίος λίθος» στην ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο και εν τη απουσία του, ο Ολυμπιακός έχει, στο ρόστερ, λύσεις, για να καλύψει επάξια το κενό, το οποίο δημιουργείται. Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπενζιά, είναι τρεις ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν, με την απόδοσή τους, να βοηθήσουν την ομάδα να κρατήσει τον «άξονα» σε εξαιρετικό επίπεδο και να φανεί, όσο το δυνατόν λιγότερο, η απουσία του Γκιλιέρμε.

Οι δοκιμές αρχίζουν άμεσα, από τον Πέδρο Μαρτίνς και φυσικά τα πλάνα του θα τροποποιηθούν αναλόγως, για τα προσεχή ματς.

Διαβάστε επίσης

Δίνει τη δική του «μάχη»

Δίνει τη δική του «μάχη»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επιστρέφει στην ενδεκάδα της εθνικής Μαρόκο και συνεχίζει για… ακόμη πιο ψηλά!

Ο πρώτος θρίαμβος του Ολυμπιακού κατά της «εξυγίανσης»

Ο πρώτος θρίαμβος του Ολυμπιακού κατά της «εξυγίανσης»

Με τις κινήσεις που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» (επιστολή στον Αυγενάκη, καταγγελίες σε FIFA, UEFA) το μεγάλο κέρδος είναι ότι πλέον ο κόσμος ξέρει τι γίνεται. Παράλληλα, καταρρέει το σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.