Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίνει τη δική του «μάχη»

Δίνει τη δική του «μάχη»
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 - 10:22

Ο Ελ Αραμπί ζει «στο πετσί του» το… «Olympiacos effect». Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας, από την εθνική ομάδα της χώρας του, ο Μαροκινός μπόμπερ του Θρύλου αναμένεται σήμερα να επιστρέψει στην ενδεκάδα αυτής, στο ματς με το Μπουρούντι (15:00). Γεγονός το οποίο αποτελεί τεράστια δικαίωση, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στήριξε επάνω του την επίθεσή του.

Ο Ελ Αραμπί βρίσκεται, σταθερά, σε ανοδική πορεία, γεμίζει τη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών, σκοράρει, έχει εξαιρετικές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του (Σουντανί, Ποντένσε, Βαλμπουενά κλπ.) και δείχνει ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στο λιμάνι. Όλα αυτά τον έφεραν ξανά στην εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία σήμερα αναμένεται να γράψει ακόμη μία συμμετοχή. Είπαμε… The Olympiacos effect…

Διαβάστε επίσης

Ο πρώτος θρίαμβος του Ολυμπιακού κατά της «εξυγίανσης»

Ο πρώτος θρίαμβος του Ολυμπιακού κατά της «εξυγίανσης»

Με τις κινήσεις που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» (επιστολή στον Αυγενάκη, καταγγελίες σε FIFA, UEFA) το μεγάλο κέρδος είναι ότι πλέον ο κόσμος ξέρει τι γίνεται. Παράλληλα, καταρρέει το σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.