Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά που ο Κόκκαλης δεν θέλει να τα ξέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού

Αυτά που ο Κόκκαλης δεν θέλει να τα ξέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 - 00:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Εχουμε και λέμε:

1) Ο Κόκκαλης κατηγορείται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ (και δεν έχει απαντήσει) πως όταν το 2010 έφυγε από τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός άφησε πίσω του χρέος ύψους 40 εκατ. ευρώ, ενώ προέκυψε ότι οι άμεσες απαιτήσεις ανέρχονταν στα 25 εκατ. ευρώ. Ακόμη, όπως έγινε γνωστό (αλλά αυτό δεν τον αφορά) έπρεπε να δοθούν 100 εκατ. ευρώ για την ανασύνταξη της ΠΑΕ και της ομάδας.

2) Από την προπώληση της Καραϊσκάκης ΑΕ κατηγορείται (και δεν έχει απαντήσει) ότι έβγαλε 15 εκατ. ευρώ.

3) Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι γνωστό ότι άφησε χρέη ύψους 7 εκατ. ευρώ στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

4) Για το οικόπεδο στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός πλήρωνε ενοίκιο, ενώ επένδυσε και 500.000 ευρώ στις εγκαταστάσεις. Προσέξτε, πλήρωνε ενοίκιο για ένα οικόπεδο που του ανήκε και ο Κόκκαλης άλλαξε την ιδιοκτησία του, όπως αναφέρει επίσης η Θρύλος ΑΕ στην επιστολή απάντηση στην Ιντρακάτ.

5) Ο Κόκκαλης ήταν σε σφιχτό εναγκαλισμό με την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, παρά τον «άγριο» πόλεμο κατά του Ολυμπιακού. Απόδειξη η υποψηφιότητα του Πέτρου στις Ευρωεκλογές. Στις αρχές του 2016, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ιντρακάτ είναι από τις εταιρείες που παίρνουν την ανάθεση για την κατασκευή των μεταφερόμενων οικίσκων (σ.σ. κοντέινερ) για τη διαμονή των προσφύγων.

6) Η εταιρία ΙΝΤΡΑΚΟΜ Defense Electronics επί υπουργίας Πάνου Καμμένου στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας σύναψε συμβόλαια αξίας άνω των 150 εκατομμυρίων ευρώ για προμήθειες.

7) Ο Κόκκαλης δεν είναι μυστικό ότι συνεργάστηκε με τον Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά», προκαλώντας πολλά σχόλια στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ λένε ότι… βλέπει και το γήπεδο του ΠΑΟΚ, άρα συνεργασία και με τον Σαββίδη. Πάντως, ούτε για τη συνεργασία με τον Μελισσανίδη, για το γήπεδο της ΑΕΚ έχει απαντήσει.

Διαβάστε επίσης