Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό ματς, με αλλαγή προπονητή!

Δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό ματς, με αλλαγή προπονητή!
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 - 10:30

Το… έχει η μοίρα του, φαίνεται, του Ολυμπιακού, να πέφτει μονίμως στα… δύσκολα. Μετά την αλλαγή προπονητή στην Μπάγερν Μονάχου, με την αντικατάσταση του Νίκο Κόβατς, από τον Χάνσι Φλικ, ήρθε τώρα ακόμη μία αλλαγή, στον πάγκο αντιπάλου! Ο Ζοζέ Μουρίνιο άλλαξε τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο και έτσι ακόμη ένα ματς, για τον Ολυμπιακό, αποκτά, ξαφνικά, αυξημένη δυσκολία!

Για τον Θρύλο ο σχεδιασμός παραμένει ίδιος. Για αποτέλεσμα θα πήγαινε στο Λονδίνο με τον Ποκετίνο στον πάγκο της Τότεναμ. Το ίδιο θα κάνει και τώρα, απέναντι στα «σπιρούνια» του Ζοζέ Μουρίνιο! Είναι, πάντως, άξιο αναφοράς ότι για δεύτερη φορά και μάλιστα συνεχόμενη, απέναντι στις δύο πιο δυνατές ομάδες του β’ ομίλου, ο Ολυμπιακός πάει με… αυξημένη δυσκολία, να παίξει ένα ματς πολύ, πολύ σημαντικό, για το ευρωπαϊκό του μέλλον!

Μένει να φανεί πως θα ανταποκριθεί και η ίδια η Τότεναμ, στην αλλαγή προπονητή, αλλά και πως θα ανταποκριθεί ο Θρύλος, απέναντι σε μία ακόμη ομάδα με τον Μουρίνιο τον πάγκο, την οποία θα αντιμετωπίσει.

Διαβάστε επίσης

Μία φράση, όλη η ουσία…

Μία φράση, όλη η ουσία…

Η πλευρά του Ολυμπιακού, με μία κουβέντα, αποτύπωσε όλη την αλήθεια, για τη στάση της πλευράς Κόκκαλη, τα τελευταία χρόνια…