Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ο Μασούρας!

Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ο Μασούρας!
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 - 21:07

Τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (23/11) ο Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ένα ματς, το οποίο θα είναι ιδιαίτερο για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρα.

Ο εξτρέμ του Θρύλου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των Νεοσμυρνιωτών, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον έφεραν στο Λιμάνι.

Με τον ίδιο να τους δικαιώνει, βελτιώνοντας συνεχώς το παιχνίδι του, δείχνοντας ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο, δίνοντας πολύτιμες λύσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με τη φανέλα του Θρύλου.

Το Σάββατο (23/11), λοιπόν, ο Μασούρας θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του σε ένα πολύ γνώριμο γήπεδο γι’ αυτόν.

Να σημειωθεί, ότι την περυσινή σεζόν ο Μασούρας όντας παίκτης του Ολυμπιακού δεν είχε αγωνιστεί στο ματς με τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έτσι θα είναι η πρώτη φορά που αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα και μάλιστα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε επίσης

Η επιστροφή του Βαλμπουενά τον «ανεβάζει»!

Η επιστροφή του Βαλμπουενά τον «ανεβάζει»!

Ο Γάλλος άσος μπήκε ξανά κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, γεμίζοντας ικανοποίηση τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μπορεί να τον υπολογίζει και για το ματς με τον Πανιώνιο.

Μόνο ο Πανιώνιος στο μυαλό...

Μόνο ο Πανιώνιος στο μυαλό...

Ο κόσμος ανυπομονεί για τα ματς με Τότεναμ και ΠΑΟΚ, ωστόσο, στις τάξεις των Πειραιωτών σκέφτονται μόνο το ματς του Σαββάτου (23/11) κόντρα στους «κυανέρυθρους».