Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλμπουενά: «Έκλαιγα με τη συμπεριφορά που λάμβανα στην Μαρσέιγ»

Βαλμπουενά: «Έκλαιγα με τη συμπεριφορά που λάμβανα στην Μαρσέιγ»
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 - 23:45

Στη γαλλική εκπομπή «Comme Jamais» του δικτύου «RMC» ήταν φιλοξενούμενος ο Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Γάλλο άσο του Ολυμπιακού να εξομολογείται στη συγκεκριμένη του συνέντευξη μερικές πολύ μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε στα ξεκινήματα της καριέρας του.

Όπως αποκάλυψε ο έμπειρος άσος των Πειραιωτών δέχτηκε ακραίες συμπεριφορές από τους συμπαίκτες του στην Μαρσέιγ, αναφερόμενος σε καψόνια, τα οποία τον οδηγούσαν να κλαίει αρκετά συχνά για να ξεσπάσει.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι πιστεύει πως όλο αυτό γινόταν λόγω του ύψους του.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο Βαλμπουενά τόνισε: «Όταν πήγα στη Μαρσέιγ, ήθελα κι εγώ να μπω δυνατά σε αυτή την πρόκληση. Να τεστάρω τον εαυτό μου. Δεν είμαι κόντρα στα καψόνια, αλλά όταν - πως να το πω - γίνεται τόσο συνηθισμένο, όταν γίνεται υπερβολικά στον ίδιο άνθρωπο, με ενοχλεί.

Μου το έκαναν γιατί ήμουν νέος, ήξερα ότι δεν μπορώ να πω τίποτα. Ήξερα ότι δεν μπορούσα ν' αμυνθώ. Εάν ήμουν 1,85 στο ύψος, θα πήγαινα εκεί μια-δυο φορές και θα τελείωνε. Καταλαβαίνετε τι θέλω να σας πω, δεν ήθελα να κάνω ιστορία. Και δεν έλεγα τίποτα. Ήμουν δυστυχισμένος. Υπήρχαν φορές που γυρνούσα στο δωμάτιό μου κι έκλαιγα. Συχνά. Αλλά, δεν έλεγα τίποτα. Αντίθετα, από μέσα μου έλεγα: "Οκ μου κάνετε αυτά, αλλά δεν τρέχει τίποτα».

Διαβάστε επίσης

Μόνο ο Πανιώνιος στο μυαλό...

Μόνο ο Πανιώνιος στο μυαλό...

Ο κόσμος ανυπομονεί για τα ματς με Τότεναμ και ΠΑΟΚ, ωστόσο, στις τάξεις των Πειραιωτών σκέφτονται μόνο το ματς του Σαββάτου (23/11) κόντρα στους «κυανέρυθρους».

Η επιστροφή του Βαλμπουενά τον «ανεβάζει»!

Η επιστροφή του Βαλμπουενά τον «ανεβάζει»!

Ο Γάλλος άσος μπήκε ξανά κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, γεμίζοντας ικανοποίηση τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μπορεί να τον υπολογίζει και για το ματς με τον Πανιώνιο.