Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σε αυστηρή επιτήρηση η ΕΠΟ από FIFA και UEFA

Σε αυστηρή επιτήρηση η ΕΠΟ από FIFA και UEFA
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 - 15:41

Πριν από μερικές ημέρες ο Ολυμπιακός με επιστολή που έστειλε τόσο στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και στις FIFA και UEFA έκανε σοβαρές καταγγελίες με αδιάψευστα στοιχεία όσον αφορά τον… χορό των χρημάτων που έχουν σκορπιστεί από την ΕΠΟ.

Η κατασπατάληση εκατομμυρίων ευρώ από την ομοσπονδία και τον Βαγγέλη Γραμμένο φαίνεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, καθώς δεν πήγαιναν εκεί που έπρεπε αλλά στα «χρυσοπληρωμένα» παιδιά της εξυγίανσης. Μετά την σημερινή εκτελεστική επιτροπή λοιπόν της ΕΠΟ, FIFA και Uefa βάζουν σε αυστηρή επιτήρηση το οικονομικό κομμάτι της ομοσπονδίας, που πλέον δείχνουν σίγουροι το χρήμα κατασπαταλείται.

Πλέον όλα θα μπαίνουν σε μια σχετική πλατφόρμα προκειμένου να παρακολουθείται το που πηγαίνει μέχρι και το τελευταίο ευρώ προκειμένου γίνει ξεκάθαρο και το τι δαπανείται που.

Η τοποθέτηση του Τάκη Αγραφιώτη!

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, έβγαλε μάλιστα στη… σέντρα τους Δέδε και Βρακά.

«Πείτε μας κύριε Βρακά, για αυτές τις δηλώσεις που κάνατε, πως ο Ολυμπιακός έτσι έχει συνηθίσει όλα τα χρόνια. Τι εννοείται; Για πείτε μας να ξέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον δεύτερο, ενώ όταν ο Δέδες πήρε τον λόγο ο Αγραφιώτης τόνισε: «σταματήστε κύριε Δέδε, γιατί θα σας πιάσει η… sportdata για στημένες απαντήσεις».

Διαβάστε επίσης