Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σωκράτης Κόκκαλης «εγκαθίσταται» στην «Αγιά Σοφιά»

Ο Σωκράτης Κόκκαλης «εγκαθίσταται» στην «Αγιά Σοφιά»
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 - 10:41

Έτοιμη να βάλει μπροστά το έργο που θα ωθήσει την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, είναι η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, εταιρεία συμφερόντων του Σωκράτη Κόκκαλη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όπως αυτές βγαίνουν από τα λεγόμενα του ίδιου του κ. Δημήτρη Ανδριόπουλου, project manager της «Αγιά Σοφιάς», η INTRAKAT εγκαθίσταται στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και βάζει μπροστά του έργο της υπογειοποίησης, το οποίο ωθεί την ολοκλήρωση του γηπέδου της ομάδας του Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Προχωράμε κανονικά. Δεν έχει αλλάξει τίποτε. Στις 10-15 Δεκεμβρίου αναμένεται να εγκατασταθεί η ΙΝΤΡΑΚΑΤ στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πιάσει δουλειά και να αρχίσουν τα έργα. Έχει εγκρίνει θετικά το Ελεγκτικό Συμβούλιο και απομένει να καθαρογραφεί η απόφαση. Το περιμένουμε τις προσεχείς ημέρες. Τα επικαιροποιημένα δικαιολογητικά της ΙΝΤΡΑΚΑΤ είναι έτοιμα και θα κατατεθούν άμεσα.

Η υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ και την Περιφέρεια είναι υπόθεση μιας ημέρας και αμέσως μετά ξεκινά το έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια», τόνισε ο κ. Ανδριόπουλος, προσδιορίζοντας σαφώς το πότε η INTRAKAT του Σωκράτη Κόκκαλη αρχίζει τις εργασίες της, στο γήπεδο της ΑΕΚ και κατέληξε: «Ήδη το κλιμάκιο της ΙΝΤΡΑΚΑΤ κάνει μετρήσεις και προετοιμάζεται για να είναι όλα έτοιμα. Εκτιμούμε ότι 10-15 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το έργο».

Διαβάστε επίσης