Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ παραδέχεται την... γκάφα

Η ΕΠΟ παραδέχεται την... γκάφα
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 - 20:03
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Άλλα φαίνεται να λέει στο... παραπέντε, άλλα στο και ...πέντε η ΕΠΟ! Εκτός, κι αν παίζει ρόλο και τι μέρα είναι, με αποτέλεσμα άλλες απαντήσεις να δίνουν τις μονές μέρες, όμως άλλα να κάνουν τις ζυγές!

Στο χθεσινό (21/11) ΔΣ της ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης (που είναι εκπρόσωπος της Λίγκας στην ομοσπονδίας) ρώτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, τι γίνεται με το θέμα του VAR, όπου ως γνωστόν δεν υπάρχει η γραμμή του οφσάιντ. Η απάντηση που πήρε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήταν ότι με αυτό το θέμα ασχολήθηκε η προηγούμενη κυβέρνηση και η ΕΠΟ δεν είχε καμία ανάμειξη.

Κι όμως, έγινε το θαύμα! Σήμερα (23/11) έγινε γνωστό ότι τη Τρίτη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος θα έχει συνάντηση κορυφής με την εταιρία που εγκατέστησε το VAR, προκειμένου να εγκατασταθεί η γραμμή του οφσάιντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κοστίσει 1.000 ευρώ το κάθε ματς.

Όχι, τίποτα άλλο, παρά στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν έβγαζαν και ανακοινώσεις ότι το VAR λειτουργεί σωστά! Όμως, με την κίνηση αυτή παραδέχονται ότι έγινε... γκάφα!

Περιττό να αναφέρουμε ότι επιβεβαιώνει τον Ολυμπιακό για το... γελοίο VAR, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανέδειξαν το θέμα.

Διαβάστε επίσης