Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευτυχώς η αλήθεια είναι μόνο μία...» (pics)

«Ευτυχώς η αλήθεια είναι μόνο μία...» (pics)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 - 20:23

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις… Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέλαβε στα χέρια του ένα… χωράφι και το μετέτρεψε σε ένα πραγματικό «στολίδι» για την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Με τις εικόνες του πριν και του μετά να μιλούν από μόνες τους. Ο Κώστας Καραπαπάς ανάρτησε στα social media φωτογραφίες με το πώς ήταν το κομμάτι στο Ρέντη που ζήτησε η Ιντρακάτ του Σωκράτη Κόκκαλη πριν αναλάβει την ηγεσία των Πειραιωτών ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πώς ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» το μετέτρεψε σε «κόσμημα» για Ολυμπιακό.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε μάλιστα πάνω στις συγκεκριμένες εικόνες: «Όπως σας έχω ξανά πει. Ευτυχώς η αλήθεια είναι μόνο μία σε αυτή τη ζωή και ας είναι πολλές οι εκδοχές που δίνουν κάποιοι».

Διαβάστε επίσης

«Μέσα» Βαλμπουενά και Γκιλιέρμε!

«Μέσα» Βαλμπουενά και Γκιλιέρμε!

Και οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον Πανιώνιο.

Η ΕΠΟ παραδέχεται την... γκάφα

Η ΕΠΟ παραδέχεται την... γκάφα

Η ομοσπονδία επιβεβαιώνει τον Ολυμπιακό για το... γελοίο VAR, καθώς κάνει κινήσεις για να τοποθετηθεί η γραμμή του οφσάιντ.