Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή του Θρύλου για το «διπλό» κόντρα στον Πανιώνιο! (pic)

Η αποστολή του Θρύλου για το «διπλό» κόντρα στον Πανιώνιο! (pic)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 - 20:53

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (23/11) εκτός έδρας τον Πανιώνιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει γνωστούς στη συνέχεια τους παίκτες που θα έχει μαζί του για το ματς με τους «κυανέρυθρους» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superleague 1.

Ο Θρύλος θέλει πάση θυσία τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, προκειμένου να παραμείνει μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα λίγες ημέρες πριν από τη σπουδαία «μάχη» με την Τότεναμ στο Λονδίνο αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου για το «διπλό» κόντρα στον Πανιώνιο: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο. / The squad players selected ahead of the match against Panionios FC. ????⚪️⚽️ #Olympiacos #Slgr #PGSSOLY #Football #SquadList

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

«Μέσα» Βαλμπουενά και Γκιλιέρμε!

«Μέσα» Βαλμπουενά και Γκιλιέρμε!

Και οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον Πανιώνιο.

«Ανάσες» σε Ομάρ!

«Ανάσες» σε Ομάρ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ξεκουράσει τον Νορβηγό μπακ στο ματς με τον Πανιώνιο ενόψει Τότεναμ και ΠΑΟΚ που ακολουθούν.

Η ΕΠΟ παραδέχεται την... γκάφα

Η ΕΠΟ παραδέχεται την... γκάφα

Η ομοσπονδία επιβεβαιώνει τον Ολυμπιακό για το... γελοίο VAR, καθώς κάνει κινήσεις για να τοποθετηθεί η γραμμή του οφσάιντ.