Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

FIFA: «Αξιολογούμε την επιστολή του Ολυμπιακού»

FIFA: «Αξιολογούμε την επιστολή του Ολυμπιακού»
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 - 22:48

Ο Ολυμπιακός πριν από μερικές ημέρες έστειλε επιστολή στην FIFA και την UEFA, αποκαλύπτοντας με αδιάσειστα στοιχεία τη… σαπίλα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» μεταξύ άλλων με την επιστολή τους αυτή «ξεγύμνωσαν» την ΕΠΟ, η οποία βρίσκεται σε οικονομική εξαθλίωση, ενώ αναφέρθηκαν και στην ελληνική διαιτησία, η οποία παίζει το δικό της ρόλο στα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, ευνοώντας σκανδαλωδώς τον ΠΑΟΚ και αδικώντας τους Πειραιώτες.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ ρώτησε την FIFA για τη συγκεκριμένη επιστολή, με τους ανθρώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του Ποδοσφαίρου να τονίζουν ότι έχουν λάβει την επιστολή από τον Ολυμπιακό και την αξιολογούν.

Αναλυτικότερα η απάντηση της FIFA σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε λάβει μια επιστολή από τον Ολυμπιακό, την οποία αξιολογούμε επί του παρόντος. Παρομοίως, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA συναντήθηκαν χθες (σ.σ: 21.11) με την Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα. Για λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την HFF (σ.σ: ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία)».

Διαβάστε επίσης

«Ανάσες» σε Ομάρ!

«Ανάσες» σε Ομάρ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ξεκουράσει τον Νορβηγό μπακ στο ματς με τον Πανιώνιο ενόψει Τότεναμ και ΠΑΟΚ που ακολουθούν.