Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κορυφή περνάει από τη Νέα Σμύρνη

Η κορυφή περνάει από τη Νέα Σμύρνη
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 - 09:58

Δύσκολο ματς για τον Ολυμπιακό το αποψινό, απέναντι στον Πανιώνιο. Όπως πολύ σωστά επεσήμανε και ο Μπόμπι Αλέν, μιλώντας χθες Παρασκευή, στη Nova, ο Πανιώνιος κάλυψε την τιμωρία του, άρα η θέση του είναι πλασματική και δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές δυνατότητες του αντιπάλου του Ολυμπιακού. Στη Νέα Σμύρνη ο Θρύλος παραδοσιακά δυσκολεύεται και το αποψινό είναι ένα ματς, το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Με τον διώκτη ΠΑΟΚ να ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα, ως ο προσεχής αντίπαλος, στη Super League, ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τη διαφορά στο +2 και να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή. Δεν θέλει ούτε να… σκέφτεται ενδεχόμενη απώλεια βαθμών και για τον λόγο αυτό όλη η προσοχή είναι σήμερα στραμμένη στο ματς με τον Πανιώνιο. Η Τότεναμ και ο ΠΑΟΚ μπορούν, προς το παρόν, να περιμένουν…

Σε μία δύσκολη έξοδο, ο Ολυμπιακός έχει ακόμη μία ευκαιρία να δείξει ότι έχει βελτιώσει την εικόνα του και ότι μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο καλά εκτός έδρας, όπως και στο Καραϊσκάκη. Τα εκτός έδρας παιχνίδια μπορούν να κρίνουν πολλά, για την υπόθεση τίτλος και ένα από αυτά, απόψε στη Νέα Σμύρνη, ο Ολυμπιακός καλείται να το κερδίσει. Εάν το κάνει και εμφατικά, ακόμη καλύτερα.

Διαβάστε επίσης

Επιβολή κυριαρχίας και πίεση

Επιβολή κυριαρχίας και πίεση

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί σήμερα, στη Νέα Σμύρνη, να δείξει πλήρη ανωτερότητα και να επιβάλει από το πρώτο δευτερόλεπτο, το παιχνίδι του.