Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διευρύνει δύο μεγάλα ρεκόρ!

Διευρύνει δύο μεγάλα ρεκόρ!
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 - 14:24

Δύο σπουδαία ρεκόρ κρατά στα χέρια του ο Ολυμπιακός, απέναντι στον Πανιώνιο. Τα ρεκόρ μας παρουσιάζει η Super League, μαζί με αρκετά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία.

Αναλυτικά:

* Δεν υπάρχει άλλο ζευγάρι στην ιστορία της Α' Εθνικής, που η μια ομάδα να έχει νικήσει την άλλη περισσότερες φορές. Αυτές οι 85 νίκες του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου είναι ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Επίσης ρεκόρ είναι και οι 35 εκτός έδρας νίκες, που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός επί του Πανιωνίου.

* Πρόκειται για την 117η συνάντηση στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» κυριαρχούν και έχουν κερδίσει τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους.

* Στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία, μετά το 2-2 τον Απρίλιο του 2015.

* Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στη Νέα Σμύρνη από τις 10 Φεβρουαρίου 2002, όταν έχασε 3-1 από τον Πανιώνιο. Από τότε έχει 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και άλλη μια ισοπαλία στο Κύπελλο, δεν έχει χάσει δηλαδή σε 18 διαδοχικές επισκέψεις του στον Πανιώνιο.

Η ιστορία
Νίκες Πανιωνίου: 10
Ισοπαλίες: 21
Νίκες Ολυμπιακού: 85

Με γηπεδούχο τον Πανιώνιο
Νίκες Πανιωνίου: 6
Ισοπαλίες: 17
Νίκες Ολυμπιακού: 35

Διαβάστε επίσης

Να ξεκινήσει με νίκη στο πρόγραμμα «φωτιά»!

Να ξεκινήσει με νίκη στο πρόγραμμα «φωτιά»!

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε το πρώτο του από τα οχτώ πολύ κρίσιμα ματς που θα δώσει μέχρι το τέλος του χρόνου, κόντρα στον Πανιώνιο, με άπαντες στις τάξεις των Πειραιωτών να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη.