Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο! (pic)

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο! (pic)
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 - 18:33

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας στην Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο για την 11η αγωνιστική της Superleague 1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν από λίγα λεπτά έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικότερα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Σα κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, με τους Μπρούνο Γκασπάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας.

Στον άξονα θα ξεκινήσουν οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, λίγο πιο μπροστά τους οι Ποντένσε και Λοβέρα, ενώ ο Σουντανί θα βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Γκερέρο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το «διπλό» κόντρα στους «κυανέρυθρους»: Σα, Μπρούνο Γκασπάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Σουντανί, Ποντένσε, Γκερέρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο! / The line-up for today's match against Panionios FC! ????⚪️ #Οlympiacos #Slgr #PGSSOLY #Football #LineUp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Πανιώνιος - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (Τελικό)

Πανιώνιος - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (Τελικό)

Μία ακόμα νίκη θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Super League που αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Live στις 19:30 στο gavros.gr/NS2.

Να ξεκινήσει με νίκη στο πρόγραμμα «φωτιά»!

Να ξεκινήσει με νίκη στο πρόγραμμα «φωτιά»!

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε το πρώτο του από τα οχτώ πολύ κρίσιμα ματς που θα δώσει μέχρι το τέλος του χρόνου, κόντρα στον Πανιώνιο, με άπαντες στις τάξεις των Πειραιωτών να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη.