Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κομίνης, όπως λέμε «εξυγίανση»!

Κομίνης, όπως λέμε «εξυγίανση»!
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 - 22:52
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τα λάθη των διαιτητών είναι λάθη και χώρια από την εμφάνιση του Ολυμπιακού (1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη) πρέπει να τα σχολιάζουμε. Ετσι και ο Κομίνης ήταν ασορτί με την «εξυγίανση»! Μια διαιτησία, άστα να πάνε και μη χειρότερα μαζί...

Δυο είναι τα σημαντικά λάθη που έκανε ο ρέφερι της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ο οποίος, φουκαριάρα διαιτησία, είναι και διεθνής! Στο 50' αρνήθηκε πέναλτι σε τράβηγμα του Μασούρα στον Μπουχαλάκη. Για τη φάση αυτή ο Διαμαντόπουλος τον κάλεσε στο VAR, όμως ο Κομίνης πρέπει να πήγε στην οθόνη του γηπέδου «για τα μάτια του κόσμου».

Σα να μην έφτανε αυτό, ακολούθησε και δεύτερο καθοριστικό λάθος του Κομίνη, καθώς στο 88', πριν το γκολ του Πανιωνίου, ο Σταυρόπουλος με τη φόρα που είχε έκανε επιθετικό φάουλ στον Γκερέρο και του πήρε τη μπάλα. Εδώ, ο Κομίνης δεν πήγε ούτε στο VAR και για τη φάση αποφάσισε ο Διαμαντόπουλος.

Μια ματιά στις κίτρινες, αρκεί να δείξει και τη φιλοσοφία του Κομίνη. Μόνο δυο κίτρινες κάρτες, η πρώτη (κλασικά) σε παίκτη του Ολυμπιακού (στον Καμαρά) και η άλλη στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Μαλέρμπ στο 93'.

Σωστό το πέναλτι στο 55', με βάση το νέο κανονισμό, καθώς ο Παπανικολάου έκανε χέρι, μεγαλώνοντας τον αμυντικό όγκο του.

Ναι, ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός. Ναι, έδωσε δικαίωμα και το πλήρωσε, όμως εδώ αναφερθήκαμε καθαρά στη διαιτησία.

Διαβάστε επίσης