Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί ταξιδεύουν στο Λονδίνο

Αυτοί ταξιδεύουν στο Λονδίνο
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 13:42

Μία ημέρα μετά το ματς στη Νέα Σμύρνη, ο Ολυμπιακός στρέφεται άμεσα στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και το επικείμενο ματς με την Τότεναμ, στο Λονδίνο. Ο Θρύλος μπαίνει σε mode… Champions League και η προετοιμασία για τον εν λόγω αγώνα, αρχίζει από σήμερα Κυριακή. Η προπόνηση για όσους έπαιξαν κόντρα στον Πανιώνιο είναι, σαφώς, πιο χαλαρή, ενώ κανονικά προπονούνται οι υπόλοιποι.

Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς, με το τέλος αυτής γνωστοποιεί την αποστολή, για το ταξίδι στο Λονδίνο. Αυτήν αποτελούν οι Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί. Από αυτή απουσιάζει ο Μάξι Λοβέρα, στα αξιοσημείωτα. Μέσα είναι ο Γκιλιέρμε, αλλά και ο Αβραάμ.

Διαβάστε επίσης

Γυρίζει, άμεσα, τον διακόπτη!

Γυρίζει, άμεσα, τον διακόπτη!

Νέα Σμύρνη… τέλος, για τον Μαρτίνς και τους παίκτες! Ο Ολυμπιακός -πρέπει να- κινείται ήδη σε ρυθμό Ευρώπης! Εκεί όπου παίζει… μόνος.

Ορισμοί... ζάχαρη για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

Ορισμοί... ζάχαρη για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

Ο Περέιρα έβαλε Αθηναίο διαιτητή στο ΑΕΚ-Άρης, τον άπειρο Τάση στο ΠΑΟΚ-ΑΕΛ και στον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός τον Κομίνη που έχει… μόνιμη ασυλία.