Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρέπει να «τελειώνει» τα ματς και μακριά από το Καραϊσκάκη...

Πρέπει να «τελειώνει» τα ματς και μακριά από το Καραϊσκάκη...
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 18:17

Ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε κόντρα στον Πανιώνιο… «Πέταξε» το πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη μετά το γκολ του Ματιέ Βαλμπουενά επαναπαύτηκε δεν «τελείωσε» το ματς και το «πλήρωσε» στο τέλος.

Ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε 23 τελικές, 14 κόρνερ και 74% κατοχή της μπάλας, ωστόσο, δεν αρκούν αυτά για να πάρεις τη νίκη.

Πρέπει να τελειώνεις τις ευκαιρίες που δημιουργείς, μη δίνοντας την παραμικρή σκέψη στον αντίπαλο ότι θα καταφέρει να σε απειλήσει, όπως δηλαδή κάνει ο Ολυμπιακός στα εντός έδρας παιχνίδια του.

Μακριά από το Καραϊσκάκη, όμως, χρειάζεται μεγάλη βελτίωση… Δεν γίνεται να μην μπορεί να κερδίσει αυτόν τον Πανιώνιο για παράδειγμα και να μην κάνει το 2-0 σε κάποια από τις φάσεις που δημιούργησε.

Η βελτίωση μακριά από το Καραϊσκάκη θα είναι αυτή που θα του δώσει και το πρωτάθλημα και θα τον οδηγήσει και στην κατάκτηση όλων των τίτλων.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, σε 10 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη μετράει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες με συντελεστή τερμάτων 9-9...

Στην Ελλάδα μάλιστα μετράει μόλις 2 νίκες μακριά από το γήπεδό του σε 5 παιχνίδια και 3 ισοπαλίες.

Είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να αλλάξει την εικόνα του στα εκτός έδρας ματς του… Έχει δείξει τι μπορεί να κάνει τη φετινή σεζόν, έχοντας την καλύτερη ομάδα, ωστόσο, χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση στη συνέχεια για να τα καταφέρει και μακριά από το «σπίτι» του.

Κλείνοντας, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στην κάκιστη διαιτησία του Κομίνη, ο οποίος δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι σε τράβηγμα του Μασούρα στον Μπουχαλάκη… Ωστόσο, τα έχουμε συνηθίσει αυτά και ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να νικάει και τη διαιτησία σε κάθε ματς, πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος του είναι ο ουραγός του βαθμολογικού πίνακα...

Διαβάστε επίσης