Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αφήνει στην άκρη τη… μιζέρια της «εξυγίανσης»

Αφήνει στην άκρη τη… μιζέρια της «εξυγίανσης»
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 - 11:04

Την ώρα που στο ελληνικό πρωτάθλημα όλα βαίνουν… καλώς, την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο «εξυγιαίνεται» ολοένα και περισσότερο, αγωνιστική με την αγωνιστική, ο Θρύλος συνεχίζει στον… μοναχικό του δρόμο: Εκείνον της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη τη… μιζέρια της «εξυγίανσης», τα όσα κωμικοτραγικά αντικρίζουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα, ανά την Ελλάδα, κάθε Σαββατοκύριακο και μπαίνει σε mood Champions League.

Κρατά ψηλά το επίπεδό του και επικεντρώνεται εκεί, όπου το ποδόσφαιρο δεν… «εξυγιαίνεται» κάθε εβδομάδα. Στο ποδόσφαιρο των αστεριών, στο ποδόσφαιρο των κορυφαίων. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε δικαιωματικά μία θέση, γιατί εκεί ανήκει! Ο Θρύλος είναι η μόνη ομάδα, η οποία σταθερά εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο και με τα βήματα προόδου, τα οποία κάνει κάθε χρόνο, γίνεται σαφές ότι αυτό θα συνεχιστεί.

VAR κατ’ επιλογή, επιλεκτικοί ορισμοί… «ζάχαρη», ματς που δεν λήγουν αν δεν έρθει το… αποτέλεσμα, δύο μέτρα και δύο σταθμά στη διαιτησία και την αθλητική δικαιοσύνη… μπορούν να περιμένουν. Ο Ολυμπιακός, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε mode… Ευρώπης! Σε mode Champions League!

Διαβάστε επίσης

Προορισμός: Λονδίνο (pics)

Προορισμός: Λονδίνο (pics)

Δείτε clicks από την αναχώρηση του Ολυμπιακού, για το Λονδίνο, ενόψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ.

Ταξιδεύει με στόχο και θέληση!

Ταξιδεύει με στόχο και θέληση!

Ο Ολυμπιακός πετάει για την Αγγλία, όπου αύριο θα κοντραριστεί με την Τότεναμ, για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League!