Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος στο Λονδίνο! (pics, vid)

Ο Θρύλος στο Λονδίνο! (pics, vid)
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 - 14:47

Το Champions League μας… καλεί! Ο Ολυμπιακός κινείται σε πλήρως… ευρωπαϊκό ρυθμό και από το μεσημέρι της Δευτέρας, βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου αύριο, θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ. Το ματς έχει ακόμη… δρόμο, μέχρι να έρθει και στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός προχωράει το πρόγραμμά του.

Θυμίζουμε πως στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τότεναμ η συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσουν ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Μαντί Καμαρά, ενώ στις 18:30 θα γίνει η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, επί βρετανικού εδάφους.

Η αποστολή, η οποία ταξίδεψε στο Λονδίνο είναι η παρακάτω: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού, στο ομιχλώδες Λονδίνο!

Ο Ολυμπιακός, επιβεβαίωσε την άφιξη της ομάδας στα Social Media, παρουσιάζοντας την πόλη όπου αύριο θα επιχειρήσει να κάνει… ακόμη ένα θαύμα!

Διαβάστε επίσης

Ευδιάθετοι οι παικταράδες (pic)

Ευδιάθετοι οι παικταράδες (pic)

Ο Ολυμπιακός είναι υπό πίεση για αποτελέσματα, αλλά οι παίκτες δεν χάνουν τη διάθεσή τους και είναι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν!