Ντουντούκα
Καλά περάσαμε, ε ΠΑΟΚ;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Τρέλα» από τον κόσμο του Θρύλου ενόψει ΠΑΟΚ! (pic)

«Τρέλα» από τον κόσμο του Θρύλου ενόψει ΠΑΟΚ! (pic)
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 - 18:11

Μπορεί να υπάρχει για τον Ολυμπιακό πρώτα το ματς με την Τότεναμ την Τρίτη (26/11), όμως την Κυριακή (1/12) υπάρχει αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ένα πολύ σημαντικό ματς...

Έτσι, σήμερα Δευτέρα (25/11) βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και, φυσικά, στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» έγινε... χαμός!

Οι ΓΑΥΡΟΙ σχημάτισαν τεράστιες ουρές για να πάρουν ένα «μαγικό χαρτάκι» για την αναμέτρηση, προκειμένου να γίνουν ο έξτρα παίκτης της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Η μεγαλύτερη δύναμη του Θρύλου, άλλωστε, είναι ο κόσμος του!

Η σαφής και αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα του Ολυμπιακού, λοιπόν, η μεγαλύτερη ποιότητα και κλάση της μίας ομάδας, από την άλλη, η «δίψα» προπονητή και παικτών, η διάθεση για «απαντήσεις» σε όλους όσοι… αμφισβητούν τον Θρύλο, αλλά και ο γεμάτος Ναός, θα φτιάξουν τη… συνταγή της επιτυχίας!

Υπενθυμίζουμε, ότι η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Δευτέρα 25/11 και καθημερινά έως Παρασκευή 29/11 (10:00 – 18:00) ή έως την εξάντλησή τους.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Πέμπτη 21/11 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία [email protected] (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 25€, 30€, 40€, 50€, 60€, 150€ (VIP) & 200€ (VVIP)

Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr )

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Διαβάστε επίσης