Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλο η πίεση, άλλο η αποσταθεροποίηση

Άλλο η πίεση, άλλο η αποσταθεροποίηση
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 - 11:02

Λίγες ημέρες πριν το ματς κορυφής με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, αλλά και ανήμερα του σπουδαίου αγώνα του Ολυμπιακού, στο Λονδίνο, με αντίπαλο την Τότεναμ, διαφαίνεται μία… συντονισμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης του Θρύλου. Κέρδος, φυσικά, για όλους όσοι την προωθούν, δεν είναι άλλο από το να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός… ζαλισμένος, την Κυριακή και να μην καταφέρει να ρίξει στο «καναβάτσο» τον εν Ελλάδι αντίπαλό του, όπως, θεωρητικά εύκολα, μπορεί να κάνει.

Διαβάζουμε, λοιπόν, διαρκώς, σε Μέσα τα οποία συγκαταλέγονται στον «μηχανισμό» κατά του Ολυμπιακού, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει, επί της ουσίας… ήδη απολυθεί. Βάζουν τον τεχνικό του Ολυμπιακού και την ομάδα, στον… τοίχο και προσπαθούν, με τα γραπτά τους, να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν ένα ακραίο κλίμα αποσταθεροποίησης της ομάδας του Πειραιά. Με σαφή στόχο, εκείνον, ο οποίος προαναφέρεται.

Για να είναι σαφές, φυσικά η ομάδα είναι σε πίεση. Όχι… διάλυσης όμως. Είναι σε πίεση να δείξει το σπουδαίο ταλέντο της. Να γίνει πιο συνεπής στα αποτελέσματα, τα οποία μπορεί, βάσει της διαφοράς της, από τους αντιπάλους της. Και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε πίεση, για να δώσει λύσεις, στα προβλήματα, τα οποία ο Ολυμπιακός εμφανίζει, εντός αγωνιστικού χώρου.

Άλλο αυτό όμως και άλλη η… αίσθηση που δημιουργεί ο «μηχανισμός» ότι ο Ολυμπιακός θα πάει στο ματς με τον ΠΑΟΚ… διαλυμένος. Γι’ αυτό και η Διοίκηση βρίσκεται διαρκώς κοντά στην ομάδα. Και γι’ αυτό ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε (και βρίσκεται) δίπλα στην αποστολή, στο Λονδίνο, δίνοντας έναν τόνο ενωτικό και ωθητικό! Για να καταστήσει σαφές, ότι η ομάδα είναι ενωμένη, μπροστά στις δύο «μάχες» που έχει να δώσει, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Σε αυτές τις «μάχες», ο Θρύλος χρειάζεται και τον κόσμο ΔΙΠΛΑ. Ενωμένο και συσπειρωμένο. Και όχι… επηρεασμένο, από την προσπάθεια του «μηχανισμού».

Διαβάστε επίσης