Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αναγνώριση από τους κορυφαίους τα λέει όλα!

Η αναγνώριση από τους κορυφαίους τα λέει όλα!
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 - 17:22

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε (26/11) ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας στο Λονδίνο την Τότεναμ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Με τους «ερυθρόλευκους» να τίθενται αντιμέτωποι με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ανεξάρτητα με την προβληματική εικόνα που έχει παρουσιάσει τη φετινή σεζόν σε κάποια από τα παιχνίδια της, αλλά και τον κατά πολλούς κορυφαίο προπονητή, τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο 2ο παιχνίδι στον πάγκο των «σπιρουνιών» θέλει να οδηγήσει τη νέα του ομάδα στη νίκη, παραδεχόμενος ωστόσο στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ότι οι παίκτες του δεν θα έχουν εύκολο έργο.

Ο Μουρίνιο μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον Ολυμπιακό, τον οποίο τόνισε ότι σέβεται, υπογραμμίζοντας ότι η ισοπαλία 2-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» δείχνει και ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά αγωνιστικά.

Δηλώσεις που έρχονται να προστεθούν σε πολλές ακόμη μερικών εκ των κορυφαίων ανθρώπων του ποδοσφαίρου που έχουν μιλήσει με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό, όπως αυτές του Πέτρ Τσεχ στην κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης, του Ποκετίνο, του Νόιερ και πολλών ακόμη...

Με τα όσα ανέφερε ο Μουρίνιο να αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά το πόσο έχει μεγαλώσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο, σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι από κάθε άποψη.

Ο Θρύλος έχει μεγαλώσει και καλείται να φορέσει και στο Λονδίνο το ευρωπαϊκό του κουστούμι, γράφοντας για μία ακόμη φορά ιστορία!

Διαβάστε επίσης

Κοκκίνισε και το Λονδίνο! (vids, pics)

Κοκκίνισε και το Λονδίνο! (vids, pics)

Χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ έχουν συγκεντρωθεί σε πλατεία στο Λονδίνο και τραγουδούν συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού λίγο πριν από τη σέντρα με την αναμέτρηση με την Τότεναμ.

Ανυπομονεί ο Γκιλιέρμε! (pic)

Ανυπομονεί ο Γκιλιέρμε! (pic)

Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου μέσου του Ολυμπιακού λίγο πριν από τη σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης με την Τότεναμ.