Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μας εξέπληξε ο Ολυμπιακός, ήταν πολύ καλός»

«Μας εξέπληξε ο Ολυμπιακός, ήταν πολύ καλός»
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - 00:26

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Θρύλο, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία τους εξέπληξε με τον τρόπο που αγωνίστηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός, με έναν πολύ καλό προπονητή, μια οργανωμένη ομάδα. Ήταν πολύ δυνατός στο ξεκίνημά του ο Ολυμπιακός, μας εξέπληξε. Περίμενα να παίξει πιο αμυντικά, δεν το περιμέναμε να ξεκινήσει έτσι. Ήταν σημαντικό το γκολ που βάλαμε πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου».

Όσον αφορά την κίνησή του να σπεύσει στο ball boy και να το συγχαρεί, που κινήθηκε γρήγορα για να... πιάσει στον ύπνο τον Ολυμπιακό, ο Μουρίνιο δήλωσε:

«Ήταν πολύ έξυπνο. Είδε ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν εκτός».

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος έδωσε το σύνθημα!

Ο κόσμος έδωσε το σύνθημα!

Οι ΓΑΥΡΟΙ που βρέθηκαν στο Λονδίνο χειροκρότησαν την ομάδα για την τεράστια προσπάθειά της κόντρα στην πανίσχυρη Τότεναμ, ζητώντας από τους «ερυθρόλευκους» παράλληλα τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή (01/12) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σας «πονάει» πολύ ο… καναπές!

Σας «πονάει» πολύ ο… καναπές!

Ψάχνουν να βρουν να πουν κάτι για τον Ολυμπιακό… Για τον Ολυμπιακό που κοιτάζει στα μάτια μεγαθήρια, όπως Μπάγερν και Τότεναμ στο Champions League… Θα έρθει, όμως, και η σειρά σας!

Κρίμα: «Άγγιξε» την υπέρβαση!

Κρίμα: «Άγγιξε» την υπέρβαση!

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη εμφάνιση στο Λονδίνο κόντρα στην πανίσχυρη Τότεναμ προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο, «πλήρωσε» τα λάθη του, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 4-2…