Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απαγορευμένη, αυτή τη στιγμή, η κουβέντα για τον Αστέρα

Απαγορευμένη, αυτή τη στιγμή, η κουβέντα για τον Αστέρα
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - 12:09

Άρχισαν από χθες οι συζητήσεις, για την -από πιθανή, έως επικείμενη- πρόκριση του Ολυμπιακού, ως τρίτος, στο Europa League, με νίκη, επί του Ερυθρού Αστέρα, την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο… ρεαλιστικός στόχος του Θρύλου, από την ημέρα της κλήρωσης, είναι στο χέρι της ομάδας, η οποία όμως, σε κάθε ματς που έδωσε, έδειξε ότι -πρωτίστως- στόχευε στους «16» του Champions League. Κοιτάζοντας τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στα μάτια… Βέβαια, τούτη την ώρα, η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, είναι μακριά. Προέχει το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Κάθε συζήτηση για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, θα πρέπει αυτή τη στιγμή να… απαγορεύεται! Θα πρέπει να είναι… taboo. Η σκέψη όλων στην ομάδα οφείλει να είναι, μόνο, στο ματς της Κυριακής, με τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλά σωστά, αλλά και πολλά λάθη στο Λονδίνο και αυτά τα λάθη, οφείλει να τα μελετήσει, τις προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα. Και να τα διορθώσει, αρχής γενομένης, από το ματς κορυφής, με τον ΠΑΟΚ.

Κάθε κουβέντα για νίκη επί των αδερφών μας, από τη Σερβία, κάθε σενάριο πρόκρισης στο Europa League (δεν υπάρχουν και… πολλά, άλλωστε), κάθε κουβέντα κλήρωσης, αυτή τη στιγμή μπαίνουν στην άκρη. Τώρα, το focus είναι ΜΟΝΟ στο 45ο και στο πως αυτό θα πλησιάσει, με νίκη επί του ΠΑΟΚ, την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης

Απαιτείται ισορροπία

Απαιτείται ισορροπία

Ο Ολυμπιακός έβγαλε πολλά θετικά στοιχεία στο Λονδίνο, έδειξε όμως και πράγματα, τα οποία οφείλει να… εξαφανίσει! Ή έστω, να περιορίσει στο ελάχιστο…