Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκεντρωνόμαστε στον ΠΑΟΚ»

«Συγκεντρωνόμαστε στον ΠΑΟΚ»
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - 13:02

Μετά το τέλος του αγώνα, στο Λονδίνο, υπήρχε, εύλογα, απογοήτευση, στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού, αφού δεν κατάφεραν να συνδυάσουν την εξαιρετική τους εμφάνιση, με ένα θετικό αποτέλεσμα. Αποχαιρέτησαν, έτσι, το Champions League και την τελευταία αγωνιστική, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, θα δώσουν το παν για να συνεχίσουν στο Europa League και να παραμείνουν σε ευρωπαϊκή τροχιά και μετά τις γιορτές.

Πριν από αυτό, όμως, προέχει το ματς με τον ΠΑΟΚ, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Γιασίν Μπενζιά, με δηλώσεις του στο novasports.gr μετά το τέλος του ματς στο Λονδίνο: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα είναι μια γροθιά, δεν ξεχωρίζουμε συγκεκριμένα λάθη παικτών, πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά, ο μέσος των Πειραιωτών, για να συνεχίσει: «Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία και είμαστε απογοητευμένοι από τον τρόπο που ήρθε αυτή η ήττα. Παίξαμε πολύ καλά για ένα μεγάλο διάστημα του ματς και δυστυχώς χάσαμε, αλλά τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω».

Διαβάστε επίσης

Απαιτείται ισορροπία

Απαιτείται ισορροπία

Ο Ολυμπιακός έβγαλε πολλά θετικά στοιχεία στο Λονδίνο, έδειξε όμως και πράγματα, τα οποία οφείλει να… εξαφανίσει! Ή έστω, να περιορίσει στο ελάχιστο…