Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός το παιχνίδι του και κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο!

Ο Ολυμπιακός το παιχνίδι του και κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο!
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - 17:50

Σίγουρα αν έβλεπε κανείς το πρώτο ημίχρονο στο Λονδίνο ανάμεσα στην Τότεναμ και τον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσε να καταλάβει ποια ομάδα κοστίζει σχεδόν 1 δις.

Οι «ερυθρόλευκοι» υπέταξαν τους Λονδρέζους, παίζοντας ένα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κυριαρχώντας σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια του…

Ένα πρώτο ημίχρονο, το οποίο θα ήταν σίγουρα από τα καλύτερα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη αν δεν είχε γίνει αυτό το μοιραίο λάθος του Μεριά στο τέλος και είχε φέρει την μείωση σε 2-1 του σκορ από τον Ντέλε Άλι, ο οποίος απάντησε στα γκολ των Ελ Αραμπί και Σεμέδο.

Σε κάθε περίπτωση το ποδόσφαιρο που έπαιξε σε αυτό το πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν μοναδικό.

Με τους «ερυθρόλευκους» όχι μόνο να κοιτάζουν στα ίσια την Τότεναμ, αλλά να την νικούν κατακράτος.

Το τελικό αποτέλεσμα, φυσικά, δείχνει ήττα με 4-2 για τους «ερυθρόλευκους». Με τα «σπιρούνια» να παίρνουν ώθηση από το «χαζό» γκολ που πέτυχαν στο πρώτο μέρος, αλλά και το γκολ της ισοφάρισης, έπειτα από επιθετικό φάουλ στον Τσιμίκα.

Όμως, ακόμη και όταν η… πλάστιγγα έγειρε για τα καλά για την Τότεναμ, ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση, ψάχνοντας τις συνθήκες για να μπει ξανά στο ματς.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν φοβήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα την Τότεναμ, κάνοντας το παιχνίδι τους… Όπως είχαν πράξει και στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και κόντρα στην Μπάγερν επίσης στο Φαληρικό γήπεδο.

Με τον Ολυμπιακό να δείχνει με αυτές τους τις εμφανίσεις ότι έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη, κάτι το οποίο το μόνο σίγουρο είναι ότι αν θα συνεχιστεί θα φέρει και νέες υπερβάσεις στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

«Να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ» (vid)

«Να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για το ματς με την Τότεναμ, αλλά και αυτό που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο πνιγμένος, από τα μαλλιά του πιάνεται…

Ο πνιγμένος, από τα μαλλιά του πιάνεται…

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε, από το ΕΣΚΑΝ, να παραβεί τους κανονισμούς της WADA και να κάνει… προαναγγελθέντες ελέγχους ντόπινγκ, ενόψει του ματς της Κυριακής, σε ένα επικοινωνιακό τρικ που κατέληξε σε μέγιστη… γκάφα!