Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ» (vid)

«Να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ» (vid)
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - 18:48

Στην κάμερα του Olympiacos TV μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Με τον Πορτογάλο εξτρέμ των Πειραιωτών να στέκεται σε κάποια λάθη που έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τα οποία κόστισαν στην ομάδα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι σε αυτά τα ματς σημασία έχει μόνο η νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πράγματι σήμερα κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και είναι για εμάς ένα σπουδαίο μάθημα. Γιατί μπορεί να είσαι πάρα πολύ καλός να έχεις εξαιρετική απόδοση, να παίζεις πάρα πολύ καλά απέναντι σε τεράστιους αντιπάλους, όμως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους διευκολύνεις.

Είναι οι μικρές λεπτομέρειες, τα μικρά λάθη που κάναμε. Όμως και πάλι είναι ένα σημαντικό μάθημα, ότι όταν προηγείσαι με 2-1 απέναντι σε πολύ σημαντικές ομάδες, όπως είναι η Τότεναμ, αλλά και σε οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να μάθεις να κρατάς το αποτέλεσμα και να μην κάνεις τέτοια λάθη».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Να σκοράρουμε και να μη δεχτούμε γκολ. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει σημασία αν παίξεις καλά ή άσχημα, αλλά έχει σημασία να κερδίσεις».

Διαβάστε επίσης

Ο πνιγμένος, από τα μαλλιά του πιάνεται…

Ο πνιγμένος, από τα μαλλιά του πιάνεται…

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε, από το ΕΣΚΑΝ, να παραβεί τους κανονισμούς της WADA και να κάνει… προαναγγελθέντες ελέγχους ντόπινγκ, ενόψει του ματς της Κυριακής, σε ένα επικοινωνιακό τρικ που κατέληξε σε μέγιστη… γκάφα!