Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Απογοητευτικό να χάνουμε έτσι, μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (pic)

«Απογοητευτικό να χάνουμε έτσι, μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (pic)
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - 20:06

Το μήνυμα του μετά το ματς του Ολυμπιακού στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ έστειλε με ανάρτησή του στα social media ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι ο τρόπος που ήρθε η ήττα με 4-2 από τα «σπιρούνια» έφερε απογοήτευση στην ομάδα, η οποία ωστόσο συνεχίζει δυνατά για τους στόχους της.

Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο του Θρύλου για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε και στο Λονδίνο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ομάρ:

«Μετά από ένα καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι ήταν απογοητευτικό να χάνουμε έτσι! Συνεχίζουμε μαζί: Μεγάλο ευχαριστώ για την καταπληκτική υποστήριξη!!Το μόνο πράγμα που έχει σημασία τώρα είναι το παιχνίδι της Κυριακής!!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

After a very good start to the game it was disappointing loosing the game like that! We stick together in thick and thin: Big thanks for the amazing support!!???????? Only one thing that matters now and thats Sunday’s game!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omar Elabdellaoui (@omarelabdellaoui) στις

Διαβάστε επίσης

Sun: «Άκυρο το 2-2 της Τότεναμ»

Sun: «Άκυρο το 2-2 της Τότεναμ»

Η αγγλική ιστοσελίδα σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι το γκολ του Κέιν για το 2-2 της Τότεναμ κόντρα στον Ολυμπιακό δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Οριέ έχει κάνει παράβαση στο πλάγιο άουτ στο ξεκίνημα της φάσης...

Ο πνιγμένος, από τα μαλλιά του πιάνεται…

Ο πνιγμένος, από τα μαλλιά του πιάνεται…

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε, από το ΕΣΚΑΝ, να παραβεί τους κανονισμούς της WADA και να κάνει… προαναγγελθέντες ελέγχους ντόπινγκ, ενόψει του ματς της Κυριακής, σε ένα επικοινωνιακό τρικ που κατέληξε σε μέγιστη… γκάφα!

«Να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ» (vid)

«Να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για το ματς με την Τότεναμ, αλλά και αυτό που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.