Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν μπορεί παρά να «διαλύσει» τον ΠΑΟΚ!

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν μπορεί παρά να «διαλύσει» τον ΠΑΟΚ!
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - 23:15

Το μυαλό στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον σε άπαντες στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο», με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν την Κυριακή (01/12) στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» τους Θεσσαλονικείς για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε μία αναμέτρηση όπου ο Ολυμπιακός αν παίξει όπως αγωνίστηκε κόντρα στην Τότεναμ ιδίως στο πρώτο ημίχρονο θα «διαλύσει» τον ΠΑΟΚ για μία ακόμη φορά.

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν μπορεί παρά να νικήσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ό,τι κάνει το πετυχαίνει με τη βοήθεια της «εξυγίανσης», βρισκόμενος σε τραγική κατάσταση όπως φάνηκε και από το ματς του με την ΑΕΛ.

Δεν γίνεται να μην κερδίσει ο Θρύλος, ο οποίος άφησε άφωνη την Ευρώπη, τον ΠΑΟΚ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης».

Απλά δεν γίνεται… Με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να γνωρίζουν, ωστόσο, ότι θα πρέπει να δώσουν και πάλι τα πάντα, ώστε να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, κάνοντας χαρούμενο για μία ακόμη φορά τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Η αποθέωση του Μουρίνιο και η... γλώσσα των «απέναντι»!

Η αποθέωση του Μουρίνιο και η... γλώσσα των «απέναντι»!

Ο προπονητής της Τότεναμ, υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό, μετά τη σπουδαία εμφάνισή του, την ώρα που βρήκαν την ευκαιρία ορισμένοι να βγουν από τα λαγούμια τους... Στα οποία, ωστόσο, θα τους επιστρέψει ο Θρύλος μια και καλή.