Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ξετίναξε» τη διαδικασία!

«Ξετίναξε» τη διαδικασία!
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 - 16:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Ένσταση ακυρότητας λόγω αοριστίας επειδή στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται όλες οι δηλώσεις», υπέβαλλε ο νομικός εκπρόσωπος του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, Ιωάννης Χατζησαβάογλου. Η απολογία του, για τις δηλώσεις του που έκανε μετά το ματς με την Ξάνθη, είχε προγραμματιστεί για σήμερα στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η οποία έδωσε προθεσμία για υπόμνημα μέχρι την Τρίτη προκειμένου η πλευρά του Κώστα Καραπαπά να αναφερθεί στην ουσία της υπόθεσης.

Γίνεται αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός «ξετίναξε» τη διαδικασία κλήσης σε απολογία και από την εκδίκαση της υπόθεσης στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ φαίνεται ότι όλα έγιναν πρόχειρα. Παράλληλα για να υποστηρίξει την ένσταση ακυρότητας λόγω αοριστίας του κατηγορητηρίου ο Χατζησαβάογλου υπέβαλε σχετική γνωμοδότηση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου του έτους 2005 όπως και αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου του 2017 και 2019.

«Αρνούμαστε τις κατηγορίες. Δεν θεωρούμε ότι έχουν ειπωθεί δυσφημιστικές κρίσεις», τόνισε ο Ιωάννης Χατζησαβάογλου ενώ πρόσθεσε: «Και την προηγούμενη φορά ο κ. Καραπαπάς απολογούνταν και διαβάζατε γραμμή γραμμή για να σκεφτείτε τι είναι δυσφημιστικό. Έπρεπε στο κατηγορητήριο να γίνεται αναφορά ποια εισάγονται σε δίκη ως ψευδή. Φαντάζεστε να ήταν δήλωση τριάντα σελίδων; Υποβάλλουμε την ένσταση για να συνταχθεί εκ νέου η κατηγορία, αν υπάρχει».

Διαβάστε επίσης

Άρχισε για ΠΑΟΚ!

Άρχισε για ΠΑΟΚ!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.