Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι είπε ο Κέιν στους παίκτες του Θρύλου...

Τι είπε ο Κέιν στους παίκτες του Θρύλου...
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 - 18:40

Ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο αδίκησε τον εαυτό του. Ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο (προηγήθηκε 0-2) και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Τότεναμ, για το Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν έβγαλε σε καμία περίπτωση... φοβισμένο πρόσωπο. Έπαιξε στα ίσια, έκανε το παιχνίδι της και «καρδιοχτύπησε» τον Ζοζέ Μουρίνιο και τους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ. Μια εμφάνιση που εξέπληξε και τον Χάρι Κέιν. Έναν επιθετικό του Top-3 στον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

Ο σπουδαίος Άγγλος στράικερ τόνισε στις δηλώσεις του: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς... Μπήκαμε χωρίς ενέργεια στο παιχνίδι και στην συνέχεια, έπρεπε να ανέβουμε έναν πραγματικό ανήφορο».

Είναι αξιοσημείωτο, ότι ο Κέιν συνομίλησε με παίκτες του Θρύλου μετά το ματς και τους έδωσε συγχαρητήρια. Μεταξύ άλλων, ο φορ της Τότεναμ τους μετέφερε, πως ο Ολυμπιακός ήταν μια από τις λίγες ομάδες που μέσα σε αυτή την έδρα, στο «Tottenham Hotspur Stadium», έδειξαν τέτοια εικόνα!

Διαβάστε επίσης

Άνω κάτω η ΕΠΟ λόγω των «golden boys»

Άνω κάτω η ΕΠΟ λόγω των «golden boys»

Στα... χαρακώματα οι υπάλληλοι της ομοσπονδίας επειδή απειλούνται με περικοπές. Γίνεται χαμός στο Πάρκο Γουδή. Εξέδωσαν ανακοίνωση.

«Ξετίναξε» τη διαδικασία!

«Ξετίναξε» τη διαδικασία!

Σούπερ άδειασμα στην εξυγίανση από τον δικηγόρο του Κώστα Καραπαπά, Ιωάννη Χατζησαβάογλου, ο οποίος υπέβαλλε ένσταση ακυρότητας λόγω αοριστίας του κατηγορητηρίου τονίζοντας επίσης ότι «αρνούμαστε της κατηγορίες».